Germania
Germania

Boston (1,50) će se večeras osladiti NBA naslovom, a vi ozbiljnom lovom

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 17.06.24. | 11:35

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Jasno da je u današnjoj ponudi Germanije jedan par s Europskog prvenstva, ali nije samo nogomet na današnjem repertoaru. Osim spomenutog Eura, u ponudi su danas jedan teniski par s Challenger turnira u Italiji te finale NBA lige.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

B. Ćorić – Ficovich (15.00), JEDINICA 1,30

Otkako se vratio tenisu nakon ozljede, Borna Ćorić i dalje traži svoj ritam i svoj najbolji tenis. Hrvatski tenisač skliznuo je na 89. mjesto ATP ljestvice i trudi se uspeti na ljestvici. Sada se natječe na zemljanom terenu u talijanskom Sassuolu na Challengeru i čeka ga okršaj protiv Juana Pabla Ficovicha. Argentinski tenisač je 233. igrač svijeta u ovom času i ne bi trebao imati neke prevelike šanse protiv hrvatskog tenisača. Bilo bi čudo i da se Argentinac dokopa i jednog seta protiv Ćorića.

Belgija – Slovačka (18.00), JEDINICA 1,55

Belgija i Slovačka započet će svoj put u skupini E Eura 2024. u ponedjeljak navečer intrigantnim dvobojem u Frankfurt Areni. Belgija se ne smatra među favoritima za trijumf na Euru 2024., ali oni su svakako sposobni biti neugodan protivnik. Momčad Domenica Tedesca ući će na Europsko prvenstvo nakon pobjeda nad Crnom Gorom i Luksemburgom, zabivši pritom pet golova i ne primivši nijedan, dok su neporaženi u svim natjecanjima od 2-0 preokreta s Marokom na Svjetskom prvenstvu 2022. Belgija je najbolju izvedbu na Europskom prvenstvu ostvarila 1980., kada su bili drugoplasirani, pretrpjevši 2-1 poraz od Zapadne Njemačke u finalu natjecanja. Slovačka će sigurno ciljati na drugo mjesto u skupini E, dok bi ih dobro treće mjesto također moglo dovesti do nokaut runde. Falconsi su nastupili na Euru 2020., ali ispali su u grupnoj fazi. Slovačko mjesto među posljednjih 16 na Euru 2016. predstavlja njihovu najbolju izvedbu na natjecanju, a ovaj turnir započinju svladavši San Marino i Wales s 4-0. Momčad Francesca Calzone izgubila je samo jednu od posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima. U svakom slučaju, Belgijci su jasni favoriti u ovom ogledu.

Boston – Dallas (2.30), JEDINICA 1,50

Nakon što je poveo s 3-0 u velikom NBA finalu, Boston je u četvrtoj utakmici serije odradio uvjerljivo najlošiju utakmicu ovosezonskog doigravanja i na koncu je ovjerio prvi poraz u ovom finalu protiv Dallasa. Istini za volju, treba odati priznanje i Mavericksima koji su se konačno pojavili u finalu i koji su nisu dopustili da ih se pomete s parketa. Luka Dončić i Kyrie Irving su imali sjajnu večer, no sada se ipak očekuje da Boston pred svojim navijačima u TD Gardenu stigne do pobjede i naslova prvaka, 18. po redu u svojoj povijesti.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+





Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti