Foto: NK Osijek
Foto: NK Osijek

VIDEO Osijek predstavio prvo pojačanje za sljedeću sezonu: „Shvatio sam da je ovo najbolja moguća opcija“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.06.24. | 10:15

Dolazi iz Dinama, a neslužbene informacije govore kako su Bijelo-plavi za njega izdvojili 400 tisuća eura.

Ono što se zna već neko vrijeme, NK Osijek sad je na službenoj web stranici i službeno potvrdio – Marko Soldo (20) novi je član Bijelo-plavih!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema neslužbenim informacijama, Osijek je na bankovni račun Dinama za mladog veznjaka prebacio 400 tisuća eura, a s novim klubom Marko je potpisao trogodišnji ugovor.

"Kada je došao poziv iz Osijeka, shvatio sam da je to ovoga trenutka najbolja moguća opcija koju sam imao. Osjećaj po dolasku je fantastičan, za mene je ovo svakako jedno novo iskustvo i pravi izazov, neupitno i puno veća razina nego dosad. Značajno su veća i očekivanja, isto tako i odgovornost svakog igrača pa tako i mene, stoga ću i ja na terenu morati biti najbolji što znam i mogu. Spreman sam to pokazati, potvrditi igračke kvalitete i jedva čekam da sve krene. Ovdje sam zatekao najbolje uvjete koje jedan igrač može imati u Hrvatskoj i veselim se što ću raditi na toj razini jer sam i sam pravi profesionalac. Za mladog nogometaša koji želi raditi i napraviti iskorak to je idealna situacija", rekao je za mrežnu stranicu kluba.

Marko je prošle sezone nosio dres Gorice gdje je bio na posudbi iz Dinama, a za momčad iz Turopolja skupio je 37 nastupa, tri pogotka i jednu asistenciju u svim natjecanjima.

"Šestica mi je optimalno radno mjesto na terenu, u veznoj liniji. U toj ulozi zadnjeg veznog se najbolje osjećam. No, ukoliko trener bude od mene tražio da zaigram i na nekoj drugoj poziciji, neće mi biti problem, nije bio ni do sada. Uvijek Osijek izaziva određeni respekt kod nas koji smo do sada igrali protiv njega, bilo je uvijek pravo zadovoljstvo na terenu se suprotstaviti Bijelo-plavima, a sada će mi biti još i veće igrajući za jedan od najboljih hrvatskih klubova", zaključio je novi član Bijelo-plavih, Marko Soldo.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marko SoldoOsijekHrvatska nogometna ligaHNLDinamo Zagreb

Ostale Vijesti