Germania
Germania

Slave li Bublik (1.55) i Belgijanci (1.75), razveselit će vas kao da ste stari znanci!

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 26.06.24. | 10:23

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Belgijska nogometna reprezentacija igra s Ukrajinom u skupini u kojoj svee četiri reprezentacije imaju po tri boda, pa trenutno međusobni omjeri i gol-razlika diktiraju poredak - prva je Rumunjska, a slijede Belgija, Slovačka i Ukrajina i rasplet ove utakmice će puno toga odrediti, a baš zbog toga je i pod povećalom javnosti, no bude li sve kako bi po logici razlike u kvaliteti na papiru trebalo biti, Belgija bi vjerojatno trebala slaviti. Uz nogometne rasplete možete popratiti i teniski sraz Bublika i Vukića.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

A.Bublik – A. Vukić (15.00) JEDINICA 1.55

Vidjeli smo dosta povlačenja u zadnji tren na ATP 250 u Eastbourneu, ali 3. nositelj Alexander Bublik još uvijek je tamo pokušavajući dobiti malo zamaha uoči Wimbledona. Iako nije mogao obraniti svoj naslov prvaka u Halleu prošli tjedan, Kazahstanac je bio kandidat za mnoge naslove u 2024. U drugom kolu u Eastbourneu će se suprotstaviti Aleksandru Vukiću. Alexander Bublik nije uspio obraniti naslov prvaka u Halleu, ali još uvijek mu ide prilično dobro ove sezone i pokazuje puno odlučnosti koja je često nedostajala njegovoj igri u prošlosti. Veći dio ove godine upravo smo bili svjedoci onoga što se događa kada se Kazahstanac potpuno usredotoči na teren. Dok je Aleksandar Vukić ovdje samo zahvaljujući prilici za sretnog gubitnika, on zna kako se nositi s travnatim terenom i nedavno je porazio Karena Hačanova. Možda neće biti lako, ali Bublik kojeg smo ove godine upoznali je favorit.


Ukrajina - Belgija (18.00) DVOJKA 1.75

Nakon što je ples kuglica u Hamburgu odredio sastave šest skupina grupne faze, prevladavalo je mišljenje kako je skupina E najmanje atraktivna, iako je u njoj Belgija, i dalje predvođena uglednim imenima, no ostatak društva iz pretposljednje po redu skupine ipak drastično kaska za De Bruyneom i društvom, barem ako bismo gledali vrijednost momčadi te klubove čije boje brane. U takvom omjeru snaga, Ukrajina je slovila kao favorit za jedno od prva dva mjesta s Belgijom, ali jedan od razloga zbog kojeg volimo nogomet leži i u tome što nam često pruža kopernikanske obrate, pa je tako na kraju međusobni duel Belgije i Ukrajine borba za goli život. Po jednu pobjedu i remi imaju obje momčadi, Belgiju je nadjačala Slovačka, a Ukrajinci su stradali od Rumunja. Uoči zadnjeg kola, kombinacija je mnogo, moguće je da netko ispadne i ako grupu završi s četiri boda, što se još nijednom nije dogodilo otkad imamo format s 24 reprezentacije. Za oba sastava bi ispadanje u grupi bio velik neuspjeh, pogotovo za Belgiju. Ovo je možda i posljednji pokušaj zlatne generacije belgijskog nogometa, odnosno njenih posljednjih slagalica. Nakon 14 utakmica bez poraza pod vodstvom Domenica Tedesca, Belgija je s velikim očekivanjima stigla u Njemačku, ali zasad stvari ne idu po planu. Ipak, treba reći kako su danas prilični favoriti za pobjedu iako im zbog kartona neće igrati Dodi Lukebakio, dok je Thomas Meunier još uvijek ozlijeđen. Za nastup je dvojben i Axel Witsel, dok su Ukrajinci kompletni. Inače, ovo će biti prvi međusobni ogled Ukrajine i Belgije.

Oglas

Najveći tečajevi, 26. lipnja

A.Bublik – A. Vukić (15.00) JEDINICA 1.55

Ukrajina - Belgija (18.00) DVOJKA 1.75                       

ODIGAJ ODMAH!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


 


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti