Germania
Germania

Deveta runda, Jurčević vs. Rukavina: Isti ishodi za skupinu E, drukčije igre za skupinu F

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 26.06.24. | 10:01

Traje neizvjesna bitka bivših hrvatskih nogometnih reprezentativaca i djelatnika Germanije

Stigli smo do osmog kola ‘Humanitarne Euro utakmice’ u kojoj se natječu bivši hrvatski nogometni reprezentativci protiv djelatnika Germanije, a osvojeni iznosi uplaćuju u dobrotvorne svrhe. Tako su dosad tijekom Europskog prvenstva parove odigrali Dario Krešić, Saša Peršon, Nikola Jerkan, Zoran Vulić, Jerko Leko, Miroslav Bićanić, Jurica Vranješ i Nikola Pokrivač iz tima Classic Hrvatska te Alen Lesički, Ižak Ante Sučić, Nikola Lipovac, Dražen Kuzmanić, Tomo Ničota, Domagoj Dananić, Ivan Mušlek i Petar Zobec iz tima Germanijak.

Trenutni rezultat je 4-4, a danas su na redu Nikola Jurčević i Niko Rukavina.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nikola Jurčević zagrebački je bivši nogometaš koji je nakon igranja za Dinamo i Zagreb postao legenda Austrije Salzburg, pravnog prethodnika današnjeg Red Bulla iz Mozzartovog grada. Igrao je i za njemački Freiburg, a u periodu od 1994. do 1996. 17 puta je nosio hrvatski dres, između ostalog na Euru 1996. Nakon igračke karijere okrenuo se trenerskoj. Vodio je klubove u kojima je igrao (Zagreb, Dinamo i Austriju Salzburg), a kao pomoćnik Slavenu Biliću vodio je Hrvatsku na dva Eura (2008. i 2012.). S Bilićem je bio u Rusiji (Lokomotiv Moskva), Turskoj (Besiktas), Engleskoj (West Ham), a od 2018. vraća se samostalnoj karijeri. S Dinamom je 2018. osvojio naslov prvaka Hrvatske, a kasnije je vodio reprezentacije Azebrajdžana i Libanona.

Jurčević smatra da će Slovačka i Rumunsjka ‘bratski’ podijeliti bodove, obje reprezentacije proći dalje, a kao prva u skupini E bit će Belgija koja će pobijediti Ukrajinu. Jurčević je, također, odigrao dvoznak na Tursku protiv Češke te smatra kako će Portugal nadvisiti Gruziju.

Rukavina smatra da će skupina E završiti jednakim ishodom, remijem u utakmici Slovačke i Rumunjske te pobjedom Belgije, a u skupini F odigrao je na golove, odnosno smatra da na utakmici Češke i Turske neće biti više od tri gola, odnosno da će na utakmici između Gruzije i Portugala obje momčadi zabiti najmanje gol.

Ukupni tečaj na listiću Jurčevića iznosi 9,91, a na listiću Rukavine 9,82.

Dobitak Nikole Jurčevića Germania će donirati Udruzi za autizam Zagreb, a dobitak Nike Rukavine ide Društvu distrofičara Istre - Pula.

Podsjetimo se pravila Germanijina Euro humanitarca: kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozira ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania donira 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

No, to nije sve. Momčadi dodatne iznose donacija prikupljaju i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent postaje Germania pobjednik dana i time za svoju momčad zarađuje iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušava skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja. Trenutno su i Classic Hrvatska i Germanijak na 2000 eura.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


 


Tagovi

Euro humanitaracHumanitarna utakmicahumanitarna akcijaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti