Pixsell
Pixsell

Ivica Tucak: "Što reći, ostali smo bez igrača u rotaciji"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.07.23. | 12:47

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Fukuoki.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija oprostila se od borbe za medalju na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki izgubivši od Crne Gore s 12-13. Poraz je mogao biti još uvjerljiviji da Marko Bijač nije imao 15 obrana.

"Čestitke Crnoj Gori na pobjedi, a nama ostaje žal jer smo u ovoj utakmici zaista prokockali neke stvari. Puno toga je utjecalo na ovaj za nas negativan rezultat. Prije svega ogroman broj isključenja, što je uvjetovalo i da nismo mogli više rotirati puno. Puno smo golova primili gotovo pa na isteku suparničkog napada, što je identično bilo protiv Mađarske. Bili su bolji, valja čestitati, a nama tuga, što reći...", rekao je Tucak.

Razočarani su bili i igrači.

"Ne možemo biti zadovoljni igrom, a još manje rezultatom. Previše primljenih golova po meni, trebat će vremena za dublju analizu, ali šok za nas", izjavio je Ivan Krapić, a opširniji je bio Jerko Marinić Kragić:

"Prvo bi i ja čestitao Crnoj Gori. Na trenutke je to izgledalo kao da žele pobjedu više od nas. To je možda najgore od svega. Ušli smo loše, cijelo se vrijeme vraćali, ali nikako i da ih “slomimo”. Ne znam što bi rekao. Ovo mi je u mojoj karijeri možda i najveća tuga, najbolniji poraz. Ispričavam se i suigračima. Zadnja dva šuta su dopala mene, nažalost nisam uspio realizirati, nisam uspio dovesti momčad do izjednačenja ili pobjede. Jednostavno, nisam uspio. Žao mi je i krivo, nemam sad ovako na prvu što drugo reći. Crnogorci su danas odigrali perfektnu utakmicu. Napadački su stvarno bili pravi. Mi u određenim obrambenim situacijama nismo bili “tu”, mi nismo bili pravi. Nismo pokazali dovoljnu energiju i kaznili su nas. Nisam se nikada susreo s ovakvim tipom poraza, ovo je meni sada užas. Naravno, nije ovo gotovo. Ima još puno natjecanja koje nas čekaju. Moramo i ovaj turnir završiti na najbolji mogući način ne smijemo dopustiti da se “raspadnemo”.

Crnogorcima je čestitao i Konstantin Harkov:

"Čestitke i s moje strane Crnoj Gori na odličnoj utakmici, Nama je žao da smo ovako ispali, ne znam što bi više sada rekao".

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(G)


Tagovi

Hrvatska vaterpolska reprezentacijaIvica Tucakvaterpolo

Ostale Vijesti