Privatni album
Privatni album

Novi Hrvat u Bayernu: Talentirani veznjak iz Austrije potpisao za Bavarce!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.07.24. | 19:30

Talentirani veznjak rođen je u Austriji, ali hrvatskih je korijena i moguće je da novi Stanišić ili Vidović i preko Bayerna dođe do hrvatske reprezentacije. HNS ga već prati

Michael Matošević, 16-godišnjak rođen u Austriji, potpisao je trogodišnji ugovor s Bayernom! Radi se o veznjaku, 'osmici', koja može igrati i na ostalim pozicijama u tom dijelu terena, jednom od najtalentiranijih u Austriji u svojoj i Matošević (piše se upravo tako) dijete je hrvatskih korijena, dosad je igrao u Akademiji SV Rieda, debitirao je ljetos i za prvu momčad u Drugoj Bundesligi. Njegov je talent prepoznao njemački velikan i doveo ga u München, velik je to posao i agencije Argentum Sport, koja zastupa Michaela.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ono što Matoševića čini posebnom zanimljivim našoj nogometnoj javnost jest mogućnost da zaigra i za Hrvatsku! Trenutno je austrijski U17 reprezentativac, ali u HNS-u za njega znaju, igrao je već u Vukovaru na turniru Hrvata iz dijaspore, zastupao upravo boje jedne od HNS-ovih momčadi pa ne sumnjamo da će i odgovorni u Savezu pratiti Matoševićev razvoj u Bayernu i čekati priliku da bi ga privolili da izabere Hrvatsku ispred Austrije.

Kakav je Bayernov plan razvoja za Matoševića, zasad ne znamo, ali ne sumnjamo da će Bavarci dobro znati kako ga usmjeriti, kako od njega napraviti 'novog' Stanišića ili Vidovića, igrače, koji su baš preko Bayerna došli do hrvatskog dresa. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Michael MatoševićBayernLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti