HB Torshavn Facebook
HB Torshavn Facebook

Hajdukov suparnik izgubio derbi i pao na -6

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.07.24. | 21:09

Dvoboj je prelomljen u posljednjih 16 minuta utakmice.

Hajdukov suparnik u drugom pretkolu Konferencijske lige, HB Torshavn izgubio je derbi 16. kola Premier lige Ovčjih Otoka s 0-2 od Vikingura koji je Hajdukovom suparniku pobjegao na šest bodova prednosti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

HB je dominirao u prvom poluvremenu, imao je gotovo 60 napada više od Vikingura, 60 posto loptu u svojim nogama, duplo više udaraca te tri kornera, a domaćini niti jedan. Vratar Vikingura Reynatrod iskazao se s tri obrane i najzaslužniji je za 'nulu' na poluvremenu.

U nastavku utakmice stvari su se preokrenule. Domaći Vikingur je bio taj koji je češće napadao, a hrabrija igra isplatila im se u samoj završnici dvoboja. Bardarson u 74. poentira za 1-0, šest minuta kasnije Justinussen je postavio konačni rezultat.

Adolfo Sormani na teren je poslao momčad u 4-1-4-1 formaciji: Gestsson - Sorensen, Mouritsen, Chukwudi, Davidsen - Skytte - Voss, Guttesen, Dam, Samuelsen - Dahl. Naknadno su u igru ušli Samba i Jonsson.

HB-u slijedi 20-dnevna pauza do utakmice s Hajdukom na Poljudu 25. srpnja. Uzvrat se igra u četvrtak 1. kolovoza u Torshavnu. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ovčji OtociHB TórshavnHajdukKonferencijska liga

Ostale Vijesti