IMAGO/Franziska Gora/IMAGOSPORT
IMAGO/Franziska Gora/IMAGOSPORT

Službeno: Cindrić potpisao za mađarskog velikana!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 16:12

Kako je Germanijak najavio, sada je objavljeno i na klupskim stranicama

Kud Xavi Pascual, tu i Cindra! Kako je ranije Germanijak pisao, hrvatski reprezentativac Luka Cindrić potpisao je za mađarskog velikana Veszprem dan prije svog 31. rođendana. Nije loš poklon za rođendan, zar ne?

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ugovor je potpisao na dvije godine plus opciju produženja na još dvije, dok je njegov višegodišnji trener Pascual potpisao na četiri godine, tako da se čini da ćemo u budućnosti možda vidjeti istu scenu kao i sada. No o tom po tom, bitno je ono što je sada, a to je da španjolski stručnjak i naš srednji vanjski napadaju Ligu prvaka.

Podsjetimo, Cindrić je Dinamo napustio bez odštete jer je u ugovoru imao klauzulu da može napustiti klub ako ode i njegov trener s kojim surađuje još od dana u Barceloni pa je naš reprezentativac tu mogućnost i iskoristio. Prema našim informacijama, dogovorena je plaća od 216 tisuća eura godišnje za hrvatskog playa. Jasno tu su još i bonusi ako se osvoje naslovi kao domaća liga, kup ili Liga prvaka.

Nakon Karlovca, Metalurga, Vardara, Barce i donedavno Dinama iz Bukurešta, Cindrić će se sada okušati i u mađarskoj ligi, a uz to opet vratiti Ligi prvaka.

"Luka Cindrić je klasičan i iskusan rukometaš na poziciji srednjeg beka, što je dokazao nekoliko puta iu Ligi prvaka. Nakon što smo se dogovorili s Xavijem Pascualom, postalo je jasno da će nam za realizaciju njegove filozofije igre trebati više igrača koji se mogu angažirati na vanjskim pozicijama Stoga je uprava, u skladu sa zajedničkim stručnim konceptom glavnog trenera i sportskog direktora, odlučila potpisati hrvatskog playmakera. pa je prije potpisa prošao sveobuhvatan liječnički pregled, gdje su liječnici ustanovili da je sve u redu, sigurni smo da će Luka Cindrić biti od velike pomoći i odgovarajuće pojačanje za momčad za sezonu u sezoni 2024./25.", rekao je Csaba Bartha, direktor mađarskog kluba.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka CindrićVeszpremRukometna Liga prvakaXavi Pascual

Ostale Vijesti