Borba za vaterpolsku Ligu prvaka: Primorje protiv Zvezde, Mladost na Pro Recco

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.10.14. | 15:29

Vaterpolisti Primorja EB i Mladosti saznali su protivnike s kojima će se boriti za Ligu prvaka...

U trećem kvalifikacijskom krugu Primorje EB će igrati protiv srpskog prvaka Crvene Zvezde, dok je Mladost dobila najskuplju talijansku momčad Pro Recco. Prve utakmice igraju se 29. listopada u Beogradu i Genovi, a uzvrati su 12. studenoga u Rijeci i Zagrebu.

Preostala dva para su mađarski predstavnici A-Hid OSC Budimpešta i Szolnoki, te Radnički iz Kragujevca i rumunjska Oradea.

Pobjednici ovih susreta plasirat će se u natjecanje po skupinama u Ligi prvaka. Prođe li Crvenu Zvezdu, Primorje će igrati u skupini B, u kojoj ga čekaju Jug CO, Partizan, Galatasaray, Spandau i bolji iz susreta A-Hid OSC Budimpešta – Szolnoki.

Uspije li protiv Pro Recca, Mladost bi pak igrala u skupini A, gdje su Barceloneta, Eger, Brescia, Olympiakos i pobjednik dvoboja Radnički – Oradea. Grupna faza Lige prvaka započinje 29. studenoga.

Inače, svoje suparnike u drugom krugu kvalifikacija za Euro kup saznao je Mornar BS, koji će od 31. listopada do 2. studenoga igrati u skupini B na Malti, protiv Montpelliera, Primorca, Vallette i Steaue. Dva prvoplasirana plasirat će se u četvrtfinale.

(Foto: PIXSELL)


Tagovi

MladostPrimorjeVaterpolska Liga prvaka

Ostale Vijesti