Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Službeno: Bivši igrač Osijeka i Trabzonspora potpisao za Šibenik

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 20:07

U Tursku ga je kao slobodnog igrača doveo Nenad Bjelica

Novi stari član Hrvatske nogometne lige - Šibenik - objavio je na svojoj službenoj web stranici da je novo klupsko pojačanje Ognjen Bakić, koji stiže kao slobodan igrač nakon što je napustio Trabzonspor. Ugovor je potpisan na dvije godine uz mogućnost produljenja na još godinu dana.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Sretan sam zbog ostvarenog transfera, o Šibeniku sam čuo puno lijepih stvari, grad je prekrasan, prepoznao sam ovaj projekt te prihvatio ponudu Narančastih. Imao sam priliku već nastupati na Šubićevcu dok sam igrao za Osijek. Šibenik je klub bogate tradicije, s velikom podrškom navijača. Nadam se da ću svojim igrama uvelike pomoći klubu“, rekao je Bakić po dolasku u Šibenik.

21-godišnji crnogorski veznjak prve nogometne korake učino je u Mogrenu nakon kojeg odlazi u Grbalj. Nakon toga je pojačao redove slovenske Olimpije s kojom 2021. osvaja Kup.

U veljači 2022. godine ostvaruje transfer u Osijek gdje prvotno nastupa za drugu momčad Bijelo-plavih. Svojim igrama za Osijek II zavrijedio je poziv u prvu ekipu te upisao 13 nastupa u HNL-u, ali nije se uspio nametnuti kao član udarnog sastava.

U kolovozu prošle godine raskida ugovor s Osijekom te na poziv bivšeg trenera Nenada Bjelice prelazi u Trabzonspor, ali nije upisao nijedan nastup za turski klub te je napustio obalu Crnog mora.

Za U21 reprezentaciju Crne Gore skupio je 12 nastupa. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLnogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživoNK Šibenik

Ostale Vijesti