Marko Jurinec/PIXSELL
Marko Jurinec/PIXSELL

Slaven vraća dvojicu bivših veznjaka, a spominje se i reprezentativac Australije

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 08:01

U Koprivnici nas očekuje uzbudljiv prijelazni rok

Nakon sezone u kojoj su završili na tek 9. mjestu prvenstvene ljestvice Hrvatske nogometne lige, u Slaven Belupu traje temeljito ljetno pospremanje. Benedik Mioč napustio je klub i besplatno otišao u Poljsku, Ivan Lepinjica je na putu prema Azerbajdžanu, o čemu smo na Germanijaku prvi pisali prije nekoliko dana.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Lepinjica bi trebao postati novi igrač Sabaha, dok bi Farmaceuti trebali uprihoditi odštetu od 400 tisuća eura.

Što se dolazaka tiče, Slaven Belupo je dosad potvrdio dvojicu braniča - stopera Marka Leškovića i lijevog beka Luku Lučića, no to je tek početak popunjavanja igračke križaljke za nadolazeću sezonu. Potencijalnih pojačanja je dosta u igri, a Podravski list i Sportske novosti navode kako su blizu povratka u Koprivnicu Dario Čanađija i Ljuban Crepulja.

Čanađija je tijekom karijere branio boje mnogih hrvatskih klubova – Slaven Belupo, Rijeka, Gorica i Šibenik. U svojoj karijeri igrao je još u ljubljanskoj Olimpiji, rumunjskoj Astri, talijanskoj Speziji i norveškim Sarpsborku i Aalesundu, dok je posljednju sezonu proveo u Zrinjskom i grčkom Kifisiasu. Što se Crepulje tiče, krenuo je iz Segeste, igrao u mladim kategorijama Lokomotive i Dinama, dok je u seniorskoj kategoriji igrao za Hrvatski Dragovoljac, Slaven Belupo, Mechelen, Soligorsk, Sarajevo, Astru, Rapid i Voluntari.

Osim njih dvojice, kao potencijalna pojačanja spominju se brojna dokazana HNL imena, a koja su ovog ljeta slobodna u potrazi za novim poslodavcem. Od njih je najrealnije dovođenje Frana Karačića, reprezentativca Australije iza kojeg je solidna polusezona u Rudešu. Uz njega, u kuloarima se provlače imena Alena Grgića, Kristijana Fućka, Šime Grčana i Domagoja Drožđeka, no nije nerealno da neki od njih svoje nove angažmane pronađu u inozemstvu. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Slaven BelupoLjuban CrepuljaDario ČanađijaDomagoj DrožđekŠime GržanKristijan FućakFran KaračićLuka LučićMarko Lešković

Ostale Vijesti