Photo: Saša Miljević/PIXSELL
Photo: Saša Miljević/PIXSELL

Jedan bivši Riječanin dolazi, drugi odlazi iz Koprivnice?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.06.24. | 08:18

Slaven Belupo počinje novu sezonu u nedjelju, stigli su Lučić i Lešković

Traje Euro, ali u tjednu smo u kojem su neki hrvatski prvoligaši počeli pripreme za novu sezonu, a neki će početi ovog vikenda. Poput Slaven Belupa!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Trener Koprivničana Ivan Radeljić ‘proziva’ u nedjelju 23. lipnja, a već dan kasnije Farmaceuti igraju protiv županijskog ligaša Sloge u Koprivničkom Ivancu. No, glavno je pitanje tko će sve biti u sastavu devetoplasirnog prvoligaša prošle sezone, osim dvojca o kojem se već pisalo, povratnika iz Indije Marka Leškovića (33), bivšeg stopera Osijeka, Rijeke, Lokomotive i Dinama, koji je protekle tri godine bio članom Kerala Blastersa iz Kochija te Luke Lučića (29), lijevog beka koji je prošlu sezonu završio kao kapetan Posušja, što je prvi javio Germanijak.

Kako pišu Sportske novosti, u Koprivnici su zanteresirani za svog bivšeg igrača Alena Grgića (29), kojem je istekao ugovor s Rijekom, a može pokriti bočne i napadačke pozicije. Grgić je slavenaš bio u polusezoni 2021./22., odigrao 10 utakmica te zabio dva gola. Isti izvor javlja da bi otići mogao defenzivni vezni Ivan Lepinjica (24), ako ponuda zadovolji klub, ugovor ima do sljedećeg ljeta. (nl)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



 


Tagovi

Slaven BelupoLjetni prijelazni rok 2024.Alen GrgićIvan LepinjicaMarko LeškovićLuka Lučić

Ostale Vijesti