Livaković: Svi znamo koliko je Hamšik opasan

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 12.11.19. | 18:24

Igrači ne razmišljaju o ciljanoj igri na remi.

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer se okupila u Zagrebu pred odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu za prolaz na Euro 2020. protiv Slovačke na Rujevici.

Nakon odrađenog prvog treninga na Maksimiru, reprezentacija je sudjelovala u humanitarnoj akciji ''Vatreno srce'', a danas je već otputovala za Rijeku.

Ozračje uoči važne utakmice prokomentirali su veznjak Atalante Mario Pašalić i prvi reprezentativni vratar Dominik Livaković.

„Stigli smo u Opatiju, a na Rujevici se pripremamo za utakmicu. Bod nam je dovoljan, ali jasno nam je da igranje na bod nikad ne izađe na dobro. Idemo na pobjedu, kalkulacijama se ne zamaramo. Čeka nas tešak utakmica jer će i Slovaci biti napaljeni, imaju šanse za plasmanom.“, rekao je bivši veznjak Hajduka.

Golman Livaković osvrnuo se na situaciju oko stoperskog para, s obzirom da Vida, kao ni Lovren, nisu na raspolaganju, a još nije sto posto tko će ih zamijeniti:

„Imamo kvalitetne igrače. Tko godi ih bude zamijenio, dobro će to odraditi. Nadam se da će se to vidjeti i sa Slovačkom. Svi znamo koliko je Hamšik dobar.“

Zajedno s kolegom Josipom Čondrićem, prva rukavica Dinama i Vatrenih kupio je automobil legendarnom treneru golmana Željku Nježiću:

„To je ništa u odnosu na to što je zaslužio. Kad smo čuli da mu se auto pokvario, a usput da mu je rođendan, odmah smo reagirali. Bilo je malo i suza.“

Utakmica je na rasporedu u 20:45 u subotu.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaDominik LivakovićMario PašalićKvalifikacije za EuroEuro 2020SlovačkaRujevica

Ostale Vijesti