Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Kovačevićev Slaven dočekuje lidera HNL-a: „Zar nismo protiv Dinama pokazali da svakoga možemo pobijediti?“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.10.24. | 11:30

Trener Farmaceuta najavio je ogled protiv Rijeke koji je na rasporedu ove subote s početkom u 18.30 sati (Max Sport 1)

Pred Marijom Kovačevićem je peta utakmica otkako je postao glavni trener Slaven Belupa. U debiju je slavio protiv Kustošije u Kupu, potom je upisao minimalni poraz od Osijeka na Opus Areni, da bi onda 21. rujna Slaven Belupo s 4-1 na svojem Ivan Kušek-Apašu svladao Dinamo što je jedna od njihovih najvećih pobjeda unazad nekoliko godina.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U posljednjem kolu, protiv Gorice, Slaven je poražen pogotkom Šlogara duboko u sudačkoj nadoknadi nakon što je loptu 'poklonio' domaćinima Ivan Sušak. Iako taj pogodak ide direktno na njegovu dušu, Sušak je otpočetka mandata novog trenera uživao njegovo povjerenje, stoga se očekuje na golu i ove subote kada u Koprivnici gostuje Rijeka.

Ilija Nestorovski vratio se u kadar domaćina nakon problema s listom, dok na raspolaganju domaćem strategu neće biti Caimacov (kartoni) te Lešković (rekonvalescent). Ono što sve zanima je stanje travnjaka…

„Bio sam na glavnom terenu pod kišom, nemam zamjerke“, istaknuo je Kovačević, a prognoza vremena za sutra kazuje kako bi se trebalo razvedriti prije utakmice.

Nestorovski je spreman?

„List je razlog zašto nije igrao kod Gorice. Mislim da je spreman za 65-70 minuta s Rijekom, no sigurno nećemo nešto forsirati pa ga zbog jedne utakmice izgubiti na dulje vrijeme.“

Rijeka ima ulogu favorita…

„Kažu nemate što izgubiti, itekako imamo, pa igramo kod kuće. Zar nije utakmica protiv Dinama pokazala da se može igrati sa svakim i pobijediti?“

Protiv 'svojeg' kluba bi od prve minute trebao zaigrati Adrian Liber koji se protiv Dinama upisao u listu strijelaca. Budući da Rijeka u Koprivnicu dolazi kao lider prvenstva, igračima motiva ne nedostaje.

„Naravno, to nam je samo motiv. Vjerujem da ćemo odigrati dobro i nadam se da ćemo “uloviti” tu neku rezultatsku stabilnost“, kratko je naglasio riječki veznjak koji je prije nešto više od godinu dana Kvarner zamijenio Koprivnicom.



Tagovi

Mario KovačevićSlaven BelupoHNLHrvatska nogometna ligaHNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti