VIDEO: Remi Kneževa, Suba u derbiju nije uspio sačuvati gol

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.04.15. | 22:33

U prvoj i jedinoj današnjoj utakmici 31. kola francuskog prvenstva Monaco hrvatskog reprezentativca Danijela Subašića i Saint-Étienne koji se bore za plasman u Europu, podijelili su bodove odigravši 1:1.

Oba gola pala su u drugom poluvremenu i to zanimljivo, u razmaku od samo šest minuta. Prvi su mrežu zatresli gosti u 62. minuti. Hrvatskog reprezentativnog vratara Danijela Subašića, koji je branio svih 90 minuta, uspio je svladati Erding, koji je glavom pospremio loptu u mrežu nakon asistencije  Tabanoua.

Ali nije se zadugo zadržao takav rezultat. Monaco je izjednačio sedam šest minuta kasnije. U 68. minuti je precizan bio Martial iz voleja nakon sjajnog ubačaja Kurzawa s krila.

Do kraja susreta više nije bilo golova, pa je tako Monaco nakon tri uzastopne pobjede, upisao remi i ostao na četvrtom mjestu Ligue 1. Sakupili su 'Kneževi' 54 boda, a jedan manje ima večerašnji protivnik Saint-Étienne, koji je na petom mjestu i ove dvije momčadi nastavljaju borbu za plasman u Europu sljedeće sezone.

Ligue 1, 31. kolo rezultati:

Monaco - St.Etienne 1:1 (Martial 68'/Erding 62'

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Danijel SubašićLigue 1Saint EtienneMonaco

Ostale Vijesti