Screenshot
Screenshot

VIDEO Kahlinina mreža petu utakmicu zaredom ostala netaknuta, navijači ga poslije utakmice – okrunili!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.05.24. | 08:59

Sjeo je na tron iznad kojeg je bio grb Charlottea, a onda je u zrak podigao i svoju krunu

Iako je Charlotte FC u noći sa subote na nedjelju odigrao 0-0 protiv Philadelphije Uniona, navijači domaće momčadi imaju razloga za slavlje. Njihova momčad ne da samo ne zna za poraz u posljednjih pet utakmica, već Kristijan Kahlina u pet utakmica nije primio nijedan pogodak. Dean Smith očito je ‘uštimao’ obranu, a da sve to iznimno veseli domaće navijače moglo se vidjeti po njihovom raspoloženu poslije utakmice.

Naime, nagradu za igrača susreta dobio je Kristijan Kahlina koji je obranio šest pokušaja gostiju. Tim povodom su ga navijači Charlottea okrunili, a njegovo je slavlje, baš kao i penjanje na tron, postalo viralno.

Charlotte je trenutno na sedmom mjestu Istoka sa 22 boda, što je 12 manje od vodećeg Inter Miamija koji je u Kanadi slavio protiv Vancouver Whitecapsa s 2-1. Taylor je u 38.zabio na dodavanje Albe, potom je strijelac prvog postao asistent dugog pogotka kad je precizan bio Campana (54.), da bi na kraju konačan rezultat postavio Gauld u 72.minuti.

Kod domaćina je zbog ozljede utakmicu propustio Damir Kreilach, dok su kod gostiju Messi, Suarez i Busquets dobili poštedu te nisu morali s ostatkom momčadi na daleki put.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kristijan KahlinaCharlotte FCMLS

Ostale Vijesti