Treneru francuskog prvoligaša životni je san naslijediti Rodgersa

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.04.15. | 10:43

Trener francuskog St. Etiennea Christophe Galtier je otkrio kako je trenerski posao u Liverpoolu njegov san te kako razmišlja o napuštanju klupe francuske momčadi.

Nakon što je izgubio od Aston Ville u polufinalu FA kupa u nedjelju, a i vodi tešku bitku za kvalifikacije za Ligu prvaka, menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je pod velikim pritiskom.

Već se naveliko piše o mogućim promjenama na klupi 'Redsa', a da bi ovo ljeto moglo biti uzbudljivo za trenere, potvrdio je prošlotjedni potez trenera Borussije Dortmund, Jurgena Kloppa, koji je najavio da napušta dortmundsku momčad na kraju sezone. Nije ispunio svoja očekivanja, rezultati nisu na zadovoljavajućoj razini i jednostavno je odlučio da je vrijeme za promjenu. Hoće li taj primjer slijediti i čelnici Liverpoola, tek ćemo vidjeti.

Zasad se otvoreno na Rodgersovo mjesto ponudio trener francuskog St. Etiennea, Christophe Galtier.

48-godišnjak je u St. Etienneu od 2009. godine i momčad neprestano napreduje. Ove sezone je trenutno na petom mjestu francuskog prvenstva i bori se za mjesto u kvalifikacijama za Ligu prvaka s Monacom i Olympique Marseilleom. Unatoč tome, Galtier razmišlja o napuštanju francuskog prvoligaša.

Kada bih mogao odabrati destinaciju, otišao bih u Liverpool. To je moj san. Nije mi želja da odem negdje drugdje, ali uvijek si postavljam pitanja u svojoj glavi hoće li još jedan godina biti previše u Saint Etienneu. Možda je pogreška s moje strane da podsvjesno razmišljam o tome, ali tako je kako je. Imam na to pravo, kao i igrači, da se pitam je li ovo pravi trenutak da preselim negdje drugdje, možda preuzmem Marseille. Zašto ne? Ili Lyon. U nogometu je sve moguće“, rekao je Galtier.

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

Brendan RodgersLiverpoolSaint EtienneChristophe Galtier

Ostale Vijesti