Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Službeno: Bassel Jradi ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 14:08

Libanonac rođen u Kopenhagenu avanturu na Poljudu završio je u svibnju kad je dogovorio s Bijelima sporazumni raskid ugovora.

Donedavni veznjak Hajduka Bassel Jradi karijeru nastavlja na Cipru, gdje je stavio potpis na dvogodišnju suradnju s Apollonom iz Limassola.

Vijest je to o kojoj smo pisali prošlog mjeseca, no ovih dana je dobila i službenu notu.

„Jako sam sretan što sam postao član Apollona. Ovo je vrlo ozbiljan i profesionalan klub. Cilj mi je osvajanje naslova s mojom novom momčadi i obećavam da ću dati sve od sebe da to postignem“, izjavio je Jradi na predstavljanju.

Jradi je u Hajduk stigao na ljeto 2018. te se nakon tri godine uputio u klub s južnog Cipra koji je posljednji naslov osvojio 2006., a prošlu sezonu završio je na drugom mjestu i izborio plasman u Konferencijsku ligu što znači da bi se Jradi teoretski vrlo brzo mogao vratiti na Poljud.

Libanonac rođen u Kopenhagenu za Bijele je odigrao 81 utakmicu, u kojima je upisao sedam golova te pridodao 11 asistencija. No, njegova avantura u Splitu završila je u veljači kad je zajedno s Mijom Caktašem i Božom Mikulićem prebačen u drugu momčad Hajduka, a u svibnju je sporazumno raskinuo ugovor s klubom s Poljuda.


Tagovi

Bassel JradiHajdukPrva HNLApollontransferi

Ostale Vijesti