Jokanovićeva momčad za Premiership: Krađa Mercata je tu, stiže igrača za 100 milijuna eura (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 20.07.18. | 19:58

Fulhamov menadžer zardio je klubu 200 milijuna eura, a sad će potrošiti dobar dio tog iznosa.

Dobru bazu ima, od prošlogodišnje momčadi u rosteru je ostalo 17 nogometaša koji su izborili Premiership, a na nju je nedavno nadogradio paket iz Nice, dvojac Jean Michel Seri i Maxime Le Marchand za ukupno 34 milijuna eura prešli su u Fulham, čime je i službeno zapčeo Fulhamov Mercato. Serija je tražio Chelsea, Arsenal, United i West Ham, ali na koncu je odabrao Fulham.

A on će biti vrlo intenzivan sve se čini, no najprije moraju riješiti repove iz prošle sezone. Jokanović želi što prije završiti transfer Aleksandra Mitrovića iz Newcastlea. Svrakama su hitno potrebne pare, ali željeli bi izvući koji milijunčić više od dogovorenih 20 milijuna eura. Srpskog reprezentativca traže Crystal Palace, Fenerbahče i još neki klubovi, ali njega zanima jedino ujedinjenje s Jokanovićem kod kojeg je lani procvjetao na posudbi u drugoj polovici sezone.

Na posudbi je blistao i Chelseajev Lucas Piazon, koji je započeo pripreme s Chelseajem, ali mogao bi ih završiti s Fulhamom. Naravno, ako mu ne smeta sjediti još godinu dana na klupi iza najboljeg klupskog igrača, Ryana Sessegnona, koji bi trebao ostati i ove sezone u klubu.

Očekuje se kako će uskoro potrditi dolazak novog golmana, a riječ je Fabriju za kojeg će Bešiktašu isplatiti odštetu od šest mimilijuna eura. Toliko planiraju izdvojiti i za braniča Celtica Dedericka Boyatu, koji je ušao u zadnju godinu ugovora, no Fulham će morati ponuditi više od Lyona i Lazija koji su također zainteresirano.

Uz Serija i Mitrovića, te najboljeg igrača kluba, Ryana Sessegnona, okosnicu momčadi za Premier ligu trebali bi činiti još David Lopez, za kojeg su već ponudili Espanyolu 12 milijuna eura, ali su odbijeni, te Kolumbijac Wilimar Barrios. Za Lopeza su poslali podebljanu ponudu od 20 milijuna eura, a Kolumbijac Barrios trebao bi stići za 18 milijuna eura, koliko mu je otkupna klauzuzla.

Iduće sezone Fulham bi mogao izgledati ovako: Fabri - Fredericks, Lopez, Boyata, Le Marchand - Barrios, Seri, Cairney - Kamara, Mitrović, Sessegnon.

Potpisani: 

Jean Michel Seri 30 mil. eura iz Nice),

Maxime Le Marchand( 4 mil. eura iz Nice)

Želje:

Aleksandar Mitrović  (20 mil. eura iz Newcastlea)

Fabri (6 mil eura iz Bešiktaša)

Dederick Boyata (6 mil. eura iz Celtica(

Wilmar Barios (18 mil. eura iz Boca Juniorsa)

Daivd Lopez (20 mil. eura iz Espanyola)

Lucas Piazon (posudba iz Chelseaja)

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Slaviša JokanovićFulhamprijelazni rok

Ostale Vijesti