Jedan od najboljih igrača i reprezentativac napustio Futsal Dinamo

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.07.20. | 13:47

Karijeru nastavlja u Italiji.

Jedan od najboljih igrača Futsal Dinama, Kristian Čekol, karijeru nastavlja u inozemstvu.

Hrvatski futsal reprezentativac potpisao je za Cataniju, gdje je ranije ovog mjeseca svoje talente odlučio prenijeti još jedan igrač iz Stankovićeve selekcije, Josip Suton.

Danas 22-godišnji Čekol kao tinejdžer je stigao u Futsal Dinamo u sezoni 2015./16. Odigrao je 121 utakmicu za ‘modre’ i trenutno drži četvrto mjesto na vječnoj ljestvici po broju nastupa, a ujedno je i treći najbolji strijelac u povijesti kluba sa 64 gola.

„Zahvaljujem se svim navijačima koji su nas kroz sve ove godine bodrili, neumorno dolazili na naše utakmice i ostavljali glasnice na tribinama. Hvala vam od srca za sve“, rekao je Čekol.

Osim 22-godišnjeg reprezentativca, Futsal Dinamo su napustili i vratar Karlo Maloševac i Filip Pezelj koji su otišli u belgijski Veidec ARB Hamme, dok je 21-godišnji Vito Gagulić napustio Zagrepčane, ali se zasad ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Također, ni Robert Grbić još ne zna gdje će nastaviti karijeru, ali nakon jedne sezone definitivno napušta Futsal Dinamo, aIvan Šulentić odlazi u redove drugoligaša Gorice.

(Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)


Tagovi

Kristian ČekolFutsal DinamoFutsal

Ostale Vijesti