Fenerbahčeu nije dosta pojačanja - pripremili 10 milijuna eura za igrača Intera

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.07.15. | 15:55

Fenerbahče nastavlja s planovima jačanja momčadi.

Više od 30 milijuna eura turski je viceprvak uložio u dolazak Van Persieja, Nanija, Kjaera i ostalih pojačanja, ali tek bi trebali platiti najveću odštetu u ovom prijelaznom roku. Naime, turska internetska stranica F5Haber donosi kako bi Fenerbahče u svoje redove želio dovesti Juana Jesusa iz Intera.

Brazilski stoper mogao bi se naći na transfer listi milanskog kluba nakon što su ovog ljeta u klub došli Jeison Murillo i Miranda, a Inter mora prodati nekoliko igrača jer trenutno prelazi brojku od 25 koje može prijaviti za sezonu. Talijanski mediji pišu kako bi Mancini mogao prodati Jesusa koji je prije tri godine došao u klub iz brazilskog Internacionala.

Već ranije se za njega zanimao Napoli želeći Jesusa dovesti na posudbu, ali Intera zanima isključivo prodaja. Zbog toga je zanimljiva ponuda Fenerbahčea koji je navodno spreman ponuditi čak 10 milijuna eura za ovog igrača.

No, Mancini bi ipak mogao zadržati Jesusa. Trener Intera uporno traži pojačanje na poziciji lijevog bočnog, a kako mu klub još nikoga nije doveo, na posljednjim pripremnim utakmicama na toj je poziciji koristio upravo Jesusa. Iako nije briljirao, Brazilac je pokazao da bi mogao biti koristan pa Mancini razmišlja da ga zadrži u klubu, pogotovo jer bi za eventualna pojačanja Inter morao platiti više nego bi za Jesusa mogao dobiti od Fenera.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Juan Jesus

Ostale Vijesti