MNT Sveti Ante Smiljevac Facebook
MNT Sveti Ante Smiljevac Facebook

Duje Barjušović zadivio publiku u Dugom Ratu, zahuktava se turnir u Smiljevcu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.06.24. | 14:35

Ovaj tjedan započeo je i veliki osječki turnir Tri kornera penal, a u petak kreće turnir u Sesvetskoj Selnici.

Nakon što je završilo peto izdanje MNT Kajzerice, turnira koji se igra u sklopu 'kvalifikacija' za Germania kup 2024., fokus prebacujemo na Dugi Rat i zadarski Smiljevac u kojem se igraju turniri čiji bi pobjednici također mogli napraviti veliki korak prema plasmanu na prvi Germania kup koji se ovog listopada održava u Zagrebu.

Sve o Germania kupu 2024. pronađite OVDJE.

Na turniru u Dugom ratu polagano se kompletiraju parovi četvrtfinala . A da će četvrtfinale biti spektakularno potvrđuju momčadi koje su već osigurale plasman među osam najboljih. Tu je recimo aktualni viceprvak Kutije šibica te aktualni osvajač Torcida kupa CB Sea Wolf (Toni Kirevski, Antonio Blažević Nikola Čizmić, Antonio Asanović...), zatim CB Kate Transporti Bandov za kojeg nastupaju Olmissumovi Antonio Sekulić, Josip Jurlina, Duje Kustura i Bruno Žilić te bivši Olmissumovac Josip Bilandžić, onda, ekipa Laman koju predvodi legendarni Duje Bajrušović (njegov spektakularni slalom kroz obranu Salty Experija završio je u rubrici Potez dana), domaćin turnira MNK Sveti Josip, te neugodne ekipe DMB Marina i Termin 9.45. Koliko je turnir u Dugom ratu jak potvrđuje i ispadanje prošlosezonskog polufinalista MNK Duće u ranijoj fazi natjecanja...

Danas je na rasporedu 10. dan turnira, a sve vrijeme turnira vremenska prognoza organizatorima nije radila probleme. Temperatura je idealna za igranje, a sve posjetitelje čeka vrhunski roštilj i, dakako, rashlađeno piće. Više informacija o turniru pronađite na službenoj Facebook stranici natjecanja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Četvrtfinala Dugog Rata kreću za vikend, a turnir zadarski Sveti Ante Smiljevac također se nalazi u poodmakloj fazi. Večeras nas i u Zadru očekuje sjajan mali nogomet, posebno jer na turniru sudjeluje ekipa CB Ivanac, za koju igraju igrači Olmissuma (imaju drukčiji naziv nego u Dugom Ratu), kao i najbolje momčadi regionalne lige Futsal Zadar. Više informacija o turniru saznajte OVDJE.

MNT Ante SmiljevacMNT Ante Smiljevac

Napomenimo kako je ovaj tjedan započeo i veliki osječki turnir Tri kornera penal (koji traje do kraja lipnja), a od petka do nedjelje igra se i turnir u Sesvetskoj Selnici

Popis svih turnira koje sponzorira Germania pronađite OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

mali nogometGermania kupGermania kup 2024

Ostale Vijesti