Reuters
Reuters

Arsenal za 35 milijuna eura otkupio ugovor prvog golmana

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.07.24. | 19:24

Topnici su riješili vratarsku poziciju za iduću sezonu

Nakon što je španjolski vratar David Raya prošlu sezonu proveo na posudbi u Arsenalu, londonski klub je otkupio njegov ugovor od Brentforda.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Raya, koji je zamijenio engleskog internacionalca Aarona Ramsdalea kao prvi izbor u Arsenalu, upisao je 41 nastup u svim natjecanjima prošle sezone.

Arsenal nije otkrio financijske detalje ugovora, no britanski su mediji objavili da su za Raya platili oko 35 milijuna dolara.

"Ostvarenje sna je biti ovdje i želim vam zahvaliti za svu podršku koju ste mi već pružili tijekom prošle godine," kazao je 28-godišnji Španjolac za klupsku stranicu.

Raya je karijeru počeo u Cornelli, a sa 17 godine je preselio u Blackburn. Na Ewood Parku se zadržao sedam godina, a 2019. je preselio u Brentford.

"David nam je prošle sezone pokazao koliko je važan igrač za nas, tako da smo oduševljeni što je sada i službeno naš igrač," dodao je menadžer "Topnika" Mikel Arteta.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

David RayaArsenalLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Germanijak transferitransfer blogtransferitransferi uživo

Ostale Vijesti