Veliki udarac za Mourinha - ključni igrač odlazi u PSG i dobiva basnoslovnu plaću

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.11.18. | 20:10

Na pragu je potpisa predugovora s francuskim prvakom.

Velika vijest stiže s Otoka.

Kako prenosi ugledni BBC, Manchester United će na ljeto ostati bez ključnog igrača iz svojih redova. Riječ je o Davidu De Gei, koji je prošle sezone bio uvjerljivo najbolji igrač u redovima Crvenih vragova i koji je omogućio svojim suigračima da se domognu drugog mjesta na prvenstvenoj ljestvici prošle godine.

Ove sezone momčad Josea Mourinha muku muči s lošim igrama, kako u prvenstvu, tako i u Ligi prvaka, a već je sada izgledno kako će teško ponoviti lanjski rezultat. Povrh toga, atmosfera u svlačionici je na nezavidnoj razini, a portugalski trener suočen je s kritikama sa svih strana. Ni španjolski vratar nije u lanjskoj formi, ali uz bolje partije svojih suigrača sigurno bi i on bio bolji, smatraju njegovi pobornici. Prvenstveno Paris Saint-Germain.

Uprava francuskog prvaka, prenosi i Daily Mail, pripremila je ponudu od 67 milijuna eura za 28-godišnjeg golmana koji je proteklih tjedana uporno odbijao potpisati produženje ugovora s engleskim velikanom. Štoviše, i sam Mourinho je priznao kako „nije siguran“ da će ga Manchester moći zadržati u svojim redovima. Tu se u priču upleo PSG koji će, osim 67 milijuna eura Unitedu, samom igraču ponuditi plaću od basnoslovnih 17 milijuna eura godišnje, čime bi postao najplaćeniji vratar na svijetu, piše Daily Mail. Riječ je o potpisu predugovora ove zime, a Španjolac bi u grad svjetla trebao stići na ljeto.

Jedini problem Francuzima je financijski fair-play, poglavito nakon novih informacija koje je objavio Football Leaks. Način na koji bi Parižani ispoštovali FFP i doveli De Geu jest taj da prodaju nezadovoljnog Neymara za čije usluge uvijek postoji interesenata. Najčešće se spominju Barcelona i Real Madrid.

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

David De GeaJose Mourinho

Ostale Vijesti