Marko Lukunic/Pixsell
Marko Lukunic/Pixsell

Grčki mediji tvrde: AEK želi Brunu Petkovića!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 22:05

Jedan je od kandidata da zamijeni Poncea u špici

Nižu se zainteresirani klubovi za usluge Dinamova dragulja - Brune Petkovića. Prema informacijama SPORT24, AEK je jako zainteresiran za kupnju Brune Petkovića u pokušaju da pronađe idealnu zamjenu za Ezequiela Poncea za vrh napada.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema pouzdanim informacijama SPORT24, Petković ima profil napadača kakvog Matias Almeida voli, a uostalom gledao ga je dva puta protiv AEK-a u prošlogodišnjim kvalifikacijama za Ligu prvaka i ima vrlo visoko mišljenje o njemu - odličan igrač, vrlo visoke tehničke potkovanosti, sposobnosti zabijanja ali i kreacije.

Ovih je dana na Euru, stalni nositelj i reprezentativac Hrvatske na velikim natjecanjima, iako je protiv Španjolske promašio penal pa ga je i Dalić pokorio, ali još uvijek ima priliku pokazati se u najboljem svjetlu na turniru, kao što je to činio ove sezone u plavom dresu.

"Sretan sam i zadovoljan što sam doma i nemam potrebe ići nekamo samo da odem. Svjestan sam toga da sam dao Dinamu puno, svjestan da je Dinamo i meni dao jako puno. Da budem potpuno iskren, još uvijek nisam donio odluku. Što god da se dogodi, dogodit će se, ali još uvijek sam igrač Dinama”, rekao je Petko u intervjuu za naš portal dva tjedna prije početka Eura, a nakon prve utakmice i poraza Hrvatske uz promašeni jedanaesterac Petkoviću je cijena nakon utakmice skočila za pola milijuna eura! Udvarača ima, a supružnik Dinamo se raspituje okolo o eventualnim drugim napadačima na tržištu u slučaju da stigne dovoljno dobra ponuda za najboljeg igrača plave svlačionice.

Podsjetimo, Bruno u ugovoru ima otkaznu klauzulu od dva milijuna eura, a Viole su ju, prema informacijama Germanijaka, spremne isplatiti. S druge strane, Petković ima još godinu dana ugovora s Plavima gdje je stekao status ikone kako na terenu, tako i među navijačima, no ovo bi doista na kraju mogla biti čisto ekonomska priča ponude i potražnje. Bit će ovog mercata još puno spomena Petkovićevog imena... U oba smjera.



Tagovi

AEKBruno Petković

Ostale Vijesti