Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Bruno Marić pružio podršku Zlatku Daliću: „Predmet je žestoke kritike onih koji mu kliču uživo“

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.06.24. | 18:23

Bivši predsjednik Komisije nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza ne podržava kritiku prema hrvatskom izborniku.

Zlatko Dalić na meti je mnogih kritičara nakon što je Hrvatska upisala 0-3 poraz na otvaranju Eura protiv Španjolske u Berlinu. Dalić se dan nakon utakmice na konferenciji za medije ispričao navijačima, a ta njegova isprika kao da je bila okidač za sve njegove kritičare da dodatno 'udare' po najuspješnijem hrvatskom izborniku u povijesti.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, nisu baš svi 'udarili' po Daliću. Bruno Marić, donedavni šef hrvatskih sudaca, na svoje Instagram profilu objavio je fotografiju hrvatskog izbornika te mu pritom pružio veliku podršku.

„Najbolji Izbornik u povijesti Hrvatske je predmet žestoke kritike onih koji mu kliču u živo kada ga vide. Svašta pričaju, traže mu mane, ali ne bi trebali zaboraviti ono što je napravio za Hrvatsku! I kada krenu pobjede, ti isti biti će opet u prvom redu da se slikaju s njim. Ja samo želim mir našim Vatrenima i Izborniku, da mogu dati sve od sebe, jer to je jedino važno. Izborniče, želim da izvučeš sve najbolje iz sebe i ponovno dokažeš da si taj, da si Izbornik kakve bi svi željeli. A ako ne uspiješ ja ću ti jednako biti zahvalan! Sretno!“, napisao je Bruno Marić.

Hrvatska svoju sljedeću utakmicu na Euru igra u srijedu u 15 sati protiv Albanije na Volksparkstadionu u Hamburgu.



Tagovi

Bruno MarićZlatko DalićHrvatska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024

Ostale Vijesti