Germania
Germania

Neka Medvedev pobijedi na travi (1,70) i Francuska (2.55) slavi, za shopping ćete imati ideja u glavi

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.07.24. | 11:11

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Ponuda je danas bogata, jer igra se Wimbledon, a na Euru su prva dva četvrtfinala, prilika za dobitak jer Germania uvijek nudi najveće tečajeve.

Izdvajaju se dva s najvećim koeficijentima u Hrvatskoj, tenis na travi i poslastica s Eura. Prilika da vikend dočekate punog novčanika...

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

D.Medvedev – J. Struff (14.05), JEDINICA, 1,70

Nekadašnji broj jedan i peti nositelj Wimbledona Medvedev 'pick' je koji se svakako isplati imati na listiću. Protiv Struffa je u prethodnih šest mečeva slavio čak pet puta što je znak da mu Nijemac koji nikada nije ušao u drugi tjedan nekog Grand Slama, itekako leži. Prošao je dva kola u četiri seta, dosta se potrošio, dok je Medvedev izgubio samo set. Vjerojatno je poraz u Halleu u prvom kolu protiv Zhanga Zhinzhena utjecao da se malo više fokusira, tako da bi mogao dobiti. Prognoza je da Struff može uzeti set eventualno, ali teško više od toga.

Portugal – Francuska (21.00), DVOJKA, 2,55

Cristiano Ronaldo ili Kylian Mbappe? Veliki je ovo okršaj u četvrtfinalu Eura dvaju reprezentacija koje nisu briljirale, ali što se turnir primiče kraju svi postaju sve više i više ozbiljni. Portugalci su se mučili prrotiv Slovenaca, prošli tek nakon jedanaesterca, dok je Francuska eliminirala Belgiju tek u samoj zavrršnici. Jedni i drugi znaju igrati na rezultat, taktički su disciplinirani, no francuska ima više imaginacije, ne samo zbog Mbappea već i drugih Tricolora koji namjeravaju u reprezentivnu mirovinu poslati Ronalda.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti