Germania
Germania

Izgubit će Vasteras (2,50) i Rune (1,40), da vam se novčanici ne pobune

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 10:23

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

U iščekivanju polufinala Eura bavimo se skandinavskim nogometom i naravno – Wimbledonom. Ovaj put također sa skandinavskim predznakom, jer Germania nudi za početak tjedna najveće tečajeve na utakmicu švedskog prvenstva te sraz Novaka Đokovića I danskog tenisača Holgera Runea.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Vasteras - Hacken (19.00), DVOJKA, 2,50

Posljednjeplasirana momčad švedskog prvenstva, Allsvenskan lige od 16 klubova, u 13. kolu dočekuje šestoplasirani Häcken koji se bori za Europu sljedeće godine, trenutno ima dva boda manje od četvrtoplasiranog Hammarbyja, a pet od trećeplasiranog Djurgardena. Häcken je u prošlom kolu prkinuo niz od četiri kola bez pobjede (tri poraza i remi), a Vasteras slavio nakon šest sušnih kola (četiri poraza i dva remija). U devet zadnjih Häckenoviuh gostovanja u prvim je poluvremenima padao barem jedan pogodak, a u 12 zadnjih utakmica ukupno.

Đoković – Rune (17.50), JEDINICA, 1,40

Đokoviću na putu stoji 21-godišnji Rune, koji je stigao do četvrtfinala prošlogodišnjeg Wimbledona, što se pokazalo kao njegov drugi najbolji nastup na Grand Slamu. Danac je uspio pobijediti Đokovića u dva od prethodnih pet susreta, a sigurno će imati mladost na svojoj strani protiv svog 37-godišnjeg protivnika. Posljednja dva međusobna susreta dobio je Đoković, ali bili su gusti, a Rune je svaki put osigurao set i Srbinu je često otežavao posao u njihovim prethodnim dvobojima. Runeovo prethodno iskustvo u pobjeđivanju Đokovića dobro će mu poslužiti, a očekujemo da će Danac imati dovoljno kvalitete da u ponedjeljak uzme još jedan set drugom tenisaču svijeta. Međutim, Đoković bi trebao imati više nego dovoljno kvalitete i snage za nastavak svog napretka u All England Clubu

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti