Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Sinjski dijamant više ne sjaji u Varaždinu, u klub stigao stoper iz Sjeverne Makedonije, slijedi 10 dana Rogle

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 09:07

U prve dvije pripremne utakmice Varaždinci su upisali dvije pobjede

Nogometaši Varaždina naporno se pripremaju za početak nove sezone. Nikola Šafarić u odnosu na prošlu sezonu ostao je bez nekoliko važnih prvotimaca poput Drožeka, Vukčevića i Jelenića, s tim da su na transferu potonjeg u Osijek zaradili oko 800 tisuća eura. U klub su stigli Frano Maglica, Novak Tepšić, Luka Mamić te Thierry Neves, s tim da su Varaždinci upravo dogovorili dolazak još jednog novog igrača koji bi trebao osnažiti njihovu posljednju liniju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Po isteku ugovora sa Shkupijem, u Varaždin je tako stigao 23-godišnji stoper Mario Mladenovski. Nekadašnji U21 reprezentativac Sjeverne Makedonije, koji je za A reprezentaciju upisao dva nastupa, već je odradio slikanje u dresu Varaždina, s tim da zasad nisu poznati detalji tog posla. Mladenovskom je Varaždin šesti klub u karijeri, a prethodno je, osim Shkupija, igrao još za Botev Plovdiv, Makedoniju, Fremad Amager i Vardar.

No, kako je jedan igrač došao, tako je drugi otišao, jer najnovije vijesti iz kluba govore kako je sporazumni raskid suradnje dogovoren s Antom Vukušićem, iskusnim 33-godišnjim napadačem koji se prošle sezone nije uspio nametnuti kako pod Kovačevićem, tako ni pod Šafarićem. 'Sinjski dijamant' iz Varaždina odlazi bez postignutog pogotka u službenoj utakmici, a zasad nije poznato gdje će nastaviti svoj nogometni put.

Varaždinci danas, u ponedjeljak 8. srpnja, kreću za Roglu gdje će odraditi 10-dnevne pripreme uoči početka nove sezone. Dosad su odradili dva pripremna okršaja, a nakon 2-0 slavlja protiv Lokomotive, s istim rezultatom su u subotu svladali mađarski ZTE. Pobjedu hrvatskog prvoligaša u tom ogledu potpisali su Luka Mamić i Vito Šegović. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK VaraždinVaraždinAnte VukušićHrvatska nogometna ligapripremepripremne utakmiceZTEMario Mladenovski

Ostale Vijesti