Foto: Germania
Foto: Germania

Coppitelli: „Najvažniji mi je stav mojih igrača“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 09:43

Osječani su u ponedjeljak dobili slobodan dan, s tim da su iz kluba organizirali team-building.

Nogometaši Osijeka u svojoj drugoj pripremnoj utakmici uoči početaka sezone odigrali su 2-2 s mađarskim Spartacusom. Za utakmicu nisu konkurirali Lima, koji praktički otkako su Bijelo-plavi stigli u Austriju radi po posebnom programu te Matković i Cvijanović koji su se požalili na probleme s aduktorom, odnosno koljenom. No, kako javlja Gradimir Đukarić iz SN, s njima je sve u redu te će se uskoro spomenuti dvojac vratiti u puni trenažni proces.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Radimo naporno, u 10 dana imamo tri utakmice, ali meni je u ovom trenutku najvažniji stav mojih igrača. Spremni su raditi kako bi imali većinski posjed lopte, spremni su raditi kako bi po izgubljenoj lopti odmah pokušali ostvariti reposjed te su spremni svi igrati obranu kad je to potrebno. Sada smo to nešto više vidjeli jer je naš protivnik bio ofenzivniji nego onaj prethodni, ali svakako sam zadovoljan“, rekao je nakon remija s mađarskim Spartacusom trener Osijeka Federico Coppitelli.

Osijek je utakmicu započeo u formaciji 4-2-3-1, pogodak u prvom poluvremenu postigao je kapetan Jugović, da bi onda u nastavku sjajan pogodak postigao Omerović nakon silovitog udarca s 20-ak metara.

Osječani su u ponedjeljak dobili slobodan dan, s tim da su iz kluba organizirali team-building. Inače, po povratku iz Austrije Bijelo-plavi će 19. srpnja predstaviti nove dresove, a cijeli event sponzorira Germanija. Prigodni event bit će održan u Tvrđi, na Trgu Vatroslava Lisinskog u vremenu od 17 do 24 sata, a okupljeno društvo zabavljat će Z++ te poznati rock band S.A.R.S.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

OsijekNK OsijekFederico Coppitellipripreme

Ostale Vijesti