REUTERS/Karina Hessland
REUTERS/Karina Hessland

Pongračić i Stanišić složni: “Osam minuta nadoknade je strašno, nismo zaslužili ovako ispasti“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.06.24. | 23:35

Hrvtaski reprezentativci bili su razočarani nakon remija s Italijom.

Hrvatska je u 98. minuti utakmice ostala bez pobjede nad Italijom, samim time i plasmana u osminu finala Eura. teoretske šanse za prolaz još postoje, ali trebaju nam se poklopiti rezultati čak četiri utakmice. Komentar nakon utakmice dali su i Josip Stanišić i Marin Pongračić.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Jako smo razočarani, primiti gol u zadnjoj minuti, vrlo vjerojatno. Ne očekujemo ništa više. Jako tužno i žalosno. Želja je bila tu, ali bili smo bezopasni, pustili smo im dvije, tri šanse, ali nakon poluvremena smo se digli i igrali s više rizika. Zabili smo gol početkom nastavka i onda primimo na kraju. Još nisam vidio gol, naravno, ne smije nam se događati, kao i protiv Albanije. Pad koncentraciju, nismo bili dovoljno skupljeni, ne znam.", rekao je Marin Pongračić i nastavio:

"Previše nadoknade, ne razumijem gdje ih je pronašao. Nestvarno, ali na kraju krajeva smo opet mi krivi. Bolje moramo braniti gol, moraš dati sve od sebe. Prošetali su se kroz sredinu i dali gol. Ne možemo biti zadovoljni, uz malo više sreće i koncentracije imali bismo više bodova, i protiv Albanije i večeras. Nikako ne možemo biti zadovoljni. Šteta što navijačima nismo mogli uzvratiti pobjedom i prolaskom skupine. Ako bi se sve poklopilo, bili bismo sretni, ali šanse su jako male."

Posebno razočaran nakon dvoboja bio je Josip Stanišić.

"Svi smo strašnp razočarani. Primili smo dva gola u nadoknadi, ali ovaj posebno boli. Sudac je sudio sve protiv nas, svaki kontrakt je sudio za Talijane. Ne zanm što je sudac radio sa nadoknadom. Možda je gledao utakmicu od jučer. Razočarani smo. Dali smo sve od sebe. Šteta. Nismo zaslužili ovako ispasti. Svi smo ljuti, žalosni, ne možemo vjerovati. Kada sam vidio osam minuta, mislio sam da je bila pogreška. Osam minuta je stvarno strašno. Nismo zaslužili ovako ispasti", ponovio je još jednom Josip Stanišić



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaTalijanska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024Marin PongračićJosip Stanišić

Ostale Vijesti