REUTERS/Carmen Jaspersen
REUTERS/Carmen Jaspersen

Luka Modrić: “Srljali smo zadnjih minuta, ali drugo poluvrijeme je putokaz za Italiju”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.06.24. | 18:21

Kapetan reprezentacije izašao je pred medije i otkrio dojmove koje nosi iz utakmice s Albanijom

Luka Modrić je stao pred mikrofone i kaprtanski - a što se od njega očekuje - prenio dojmove koje nosi s utakmice protiv Albanije.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ništa. Prvo poluvrijeme nismo bili pravi. Opet smo ušli lošije i zabili nam gol nakon kojeg je bilo loše. Drugo poluvrijeme je izbornik napravio promjene i bilo je jako dobro. Do pred kraj, zadnjih desetak minuta smo se povukli. Ne znam iz kojeg razlika. I dozvolili nam da iz nereda naprave prilike", rezimirao je Modrić koji smatra kako je drugo poluvrijeme putokaz za Italiju.

"Bilo je dobro, do tih zadnjih minuta. Počeli smo srljati i gubiti lopte. Povukli se, nismo radili presing i dali im prostor da nam kazne što su i napravili. Izmjene su donijele pomak. Mi smo izašli angažiranije, borbenije, nismo im dali da izađu".

Italija?

"Kako stvari sada stoje, to je najvjerojatnije. Ovisi o sutra i rezultatu, ali moramo pobijediti i vidjeti hoće li biti dosta. Nemamo druge opcije, nego pobjeda. To je ono što svi vjerujemo da možemo napraviti ako ćemo igrati kao drugo poluvrijeme i još bolje. Jer sigurno možemo, a to smo pokazali drugo poluvrijeme. To treba ponoviti protiv Italije što će biti teška utakmica. Definitivno su velika ekipa, organizirani i morat ćemo biti bolji od drugog poluvremena".

Loš ulazak?

“Napravit ćemo analizu i vidjet što možemo popraviti. Nismo zadovoljni ulaskom, morati nešto promijeniti da nam se ne dogodi da jurimo za rezultatom što nije ugodno. Šteta što smo se povukli i zabiju nam taj gol. I dalje smo pozitivni, ovisi sve o nama i znamo što treba činiti te vjerujemo da to možemo napraviti na kraju”.



Tagovi

Luka ModrićHrvatska nogometna reprezentacijaVatreniEuro 2024

Ostale Vijesti