REUTERS/Leon Kuegeler
REUTERS/Leon Kuegeler

Carra opet udara: “Sven je igrao 4-4-2, Fabio je bio strog, Gareth predefenzivan... Naši glavni igrači nisu se pojavili!”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.07.24. | 08:00

Stručni komentator i nekadašnji reprezentativac poznat je po tome što nema filter te uvijek kaže sve što misli... A to sviđa li se njegovo mišljenje nekome ili ne, ne brine ga ni najmanje!

Jamie Carragher bio je vrlo dobar igrač. Nije bio među najboljim braničima svijeta, ali isto tako nije bio ni ‘letva’ kako se stvara narativ posljednjih godina. Bio je čvrst, volio je ono nepisano pravilo ‘lopta može, ali igrač ne’, a iako ima velikog iskustva te je osvojio mnoge stvari za svoje karijere, nakon što je objesio kopačke o klin odlučio ostati uz nogomet – kao stručni komentator.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

I, voljeli ga ili ne, treba se priznati da radi jako kvalitetan posao. Kad treba ozbiljno, na problem ukazati može, a budući da ima životopis kakvog ima, onda njegova riječ ima težinu. S druge strane, kad je vrijeme za šalu, tu isto prednjači. Po nekima čak i malo previše, ali to je sad manje bitno. Ono što treba istaknuti kod Carre je da voli reći što mnogi misle, ali ih je ‘strah’ reakcije javnosti. Carraghera nije strah nikoga, stoga je nakon ovog poraza Engleske u finalu Eura kao glavne krivce označio – najbolje engleske nogometaše.

“Sven je igrao 4-4-2, Fabio je bio strog, Gareth je predefenzivan! Zabavno kako je uvijek izbornik kriv, zar ne? Činjenica je da se naši najbolji igrači nisu pojavili na ovom Euru, a isto vrijedi i za neka prošla prvenstva i natjecanja!”, oštro je poručio Carragher koji je, očito je, ciljao primarno na Kanea i Fodena.

Carragher je za Englesku skupio 38 nastupa, dok je dres Liverpoola nosio u 737 utkamica. Igračku karijeru zaključio je prije 11 godina.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Jamie CarragherKomentatorEngleska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024Gareth SouthgateFabio CapelloSven-Goran Eriksson

Ostale Vijesti