Željko Hladika/Pixsell
Željko Hladika/Pixsell

Ivković pogodio bit: “Shvaćam da su neki igrači zadužili Dalića. Ali, on im nije otac nego trener!“

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.06.24. | 17:35

HTV-ov komentator bez dlake na jeziku, jedan od rijetkih koji su 'ošinuli' i izbornika Dalića

Od svih komentatora, koji zadnjih dana po hrvatskim televizijama komentiraju Europsko prvenstvo, Tomislav Ivković, po našem mišljenju, najviše se primaknuo poanti. Ivković je u cijelom šoku, kako nam se mogao dogoditi ovakav poraz, 'ošinuo' i izbornika Zlatka Dalića.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Razumijem ja Dalića. Razumije i on. Zna on tko nije u formi, tko nije, ali se odlučio za one koji su ga zadužili. Ja to moram reći, znam kako mu je, on točno zna tko može, a tko ne može. Perišić je dobro odigrao, stavio je Brozovića, on je ostao dosljedan tim igračima. Ali, on se tim igračima ponaša kao otac, ali ti nisi otac, ti si trener! I moraš donositi takve odluke. Teško mi je to reći, teško mi je kritizirati, ali to je tako. Ja se Modriću ispričavam, ali ja moram reći što vidim. On jednostavno više nije igrač kakav je bio", kazao je Ivković.

Općeniti je dojam da Dalić previše vjeruje senatorima, čak i onima kojima ne bi trebao dati toliko kredita, Ivković je prvi, koji se to usudio javno reći. Moramo ga kritizirati što je dan ranije u istoj emisiji kritizirao naše kolege, zbog toga što su radili svoj posao i tražili informacije. Da su novinari problem reprezentacije, ne bismo imali problema.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaZlatko DalićEuro 2024Albanska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti