REUTERS/Robin Rudel
REUTERS/Robin Rudel

VIDEO Hoffenheim Kramarića proglasio najboljim igračem u povijesti i to na poseban način

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.09.24. | 17:53

Njemački prvoligaš naklonio se hrvatskom reprezentativcu

Andrej Kramarić iz Hoffenheima počeo je sezonu Bundeslige sjajnim brojkama: četiri gola u prve dvije utakmice svoje momčadi u novoj sezoni.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Teško je to objasniti. Nemam riječi za to. Naravno da sam jako sretan što sam to učinio, ali recimo tajnu… ne znam. Jednostavno se dogodi. Samo pokušavam igrati nogomet, uživati ​​u njemu, i naravno pobjeđivati, zabijati. I ove godine se to dogodilo", rekao je Kramarić za služebene stranice Bundeslige. U klubu je od 2016. godine i ne čini se da će ga uskoro napustiti.

"Ljudi s ovih prostora, igrači Hoffenheima razumjet će moje riječi. Jednostavno, to je lijep život, vrlo miran. Za obitelj je to posebno mjesto, za djecu. Sve je nevjerojatno i to je jedan od najvećih razloga zašto sam još uvijek ovdje. Kad sam bio klinac, imao sam neke snove, ali ću ih zadržati za sebe. Mislim da sam ispunio svoje snove od početka. Za mene je najvažnije bilo uživati ​​u nogometu, voljeti nogomet, igrati u jednoj od najboljih liga, u jednom od najboljih klubova u Europi. Za mene je to još uvijek Hoffenheim. Stvarno sam zadovoljan svojom karijerom.”

A zadovoljan je i Hoffenheim njime zbog čega mu je posvetio objavu na društvenim mrežama u kojima su objasnili da je on GOAT, odnosno, najbolji igrač svih vremena. Dodali su i njegove uspjehe otkako je u klubu:

"287 nastupa, 136 golova, 56 asistencija. Četvrti najbolji strijelac Hrvatske, najbolji strijelac grupne faze Lige prvaka 2018/19, drugi najbolji strijelac u zadnjih deset godina Bundeslige osim Lewandowskog, ali Kramarić nije špica. Tek treći igrač u povijesti Bundeslige koji je dva puta u prvom kolu sezone postigao hat-trick. Prvi igrač u povijesti koji je kod Borussije Dortmund u jednoj utakmici postigao 4 gola. Protiv Bayerna postigao 2 i 3 gola na jednoj utakmici. Postigao više golova od Ronalda na zadnjem EP-u i SP-u. I puno drugih prekrasnih stvari koje je napravio za nas posljednjih godina kao što je ono kada nas je spasio ispadanja odlučujućim golom protiv Union Berlina. Hvala ti, Hoffenheimov GOAT-u.", napisao je jedan od komentatora ispod objave, a drugi je pitao:

"Kada će konačno dobiti svoj kip?"

Kramarić i Hoffenheim jedna su od najljepših ljubavnih priča u nogometnom svijetu ikada isrpičanih. (eg)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HoffenheimAndrej KramarićBundesliga

Ostale Vijesti