Joao Rico/PIXSELL
Joao Rico/PIXSELL

Kramarić propustio trening Vatrenih, ali još uvijek konkurira za Poljsku

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 07.09.24. | 18:09

Vatreni ima manjih zdravstvenih poteškoća

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra na osječkoj Opus Areni, s početkom u 20.45 sati, igra utakmicu Lige nacija protiv Poljske. Hrvatska je na ovosezonskoj premijeri Lige A poražena 1-2 u Lisabonu kod Portugala, dok su Poljaci bili uspješni na gostovanju u Glasgowu, pobijedili su Škotsku 3-2 golom u 97. minuti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jasno, Vatreni nisu bili zadovoljni nakon poraza u Portugalu i žele se iskupiti protiv Poljske. Oraspoložila bi ih jedino uvjerljiva pobjeda, a to se i očekuje. Hrvati su veliki favoriti unatoč svim nedaćama koje su ih snašle, a pred ovu utakmicu stigla je još jedna. Naime, nakon što se od reprezentacije oprostili Domagoj Vida i Marcelo Brozović, nakon što su nam desne bekove pokorile ozljede, Daliću je na muke stigla još jedna vijest - Andrej Kramarić propustio je trening Vatrenih dan prije okršaja s Poljacima. No, sve je samo zbog predostrožnosti, smiruju negodovanja iz Saveza.

“Andrej Kramarić ima malu prehladu pa je zbog predostrožnosti ostao u hotelu. Svi ostali su na treningu”, rekao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Dakle, Kramarić nije otpao za utakmicu i bit će na raspolaganju izborniku, naravno, ako se situacija ne daj Bože ne pogorša.

Što je rekao izbornik Dalić prije utakmice s Poljskom, pročitajte OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Andrej KramarićBundesligaHrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti