REUTERS/Vincent West
REUTERS/Vincent West

Sučić zaludio Španjolce: „Drhtao je gol i stadion, Hrvatska ima nasljednika Luke Modrića!“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 12:29

Sučić, koji je u transferu vrijednom 10 milijuna eura ljetos iz Salzburga stigao u Španjolsku, bio je jedan od najboljih igrača Real Sociedada

Trener Real Sociedada Imanol Alguacil u subotu je prvi put uvrstio Sučića u udarnu postavu i to u utakmici s aktualnim prvakom Real Madridom. Iako su Madriđani iz susreta izašli kao pobjednici, Sociedad nikoga nije ostavio ravnodušnim, osobito kada pogledate nastup Luke Sučića.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vatreni koji je tek napunio 22 godine, dva puta je zatresao okvir gola iz sjajnih pokušaja i najavio da će se još puno pričati o njemu. Shvatili su to i španjolski mediji.

"Hrvat je debitirao u La Ligi protiv Raya, ali je dobio samo sedam minuta. Tako da je u utakmici protiv Reala ostavio pečat, a teško da je moglo biti bolje. Luka ima prekrasnu lijevu nogu koja pokreće igru kod njegovih suigrača. Ima vrlo dobre namjere s loptom u nogama, milimetri su ga dijelili od prvijenca, ali s ovakvom igrom jasno je kako će zabiti dosta golova za Real Sociedad", piše Marca.

Sučić, koji je u transferu vrijednom 10 milijuna eura ljetos iz Salzburga stigao u Španjolsku, bio je najbolji igrač Real Sociedada, navodi El Desmarque.

“Luki Modriću vrijeme polako curi i sve je bliže mirovini. Veznjak Real Madrida odlučio je igrati ovu sezonu unatoč tome što mu je 39, ali čini se da je Hrvatska već pronašla njegovog nasljednika. To je Luka Sučić, igrač Real Sociedada!”.

"Bio je jedan od protagonista igre Reala", piše Mundo Deportivo i dodaje:

"Udarac lijevom nogom s ruba kaznenog prostora koji je završio pogađajući okvir iznad Courtoisa bila je jedna od najboljih prilika koje je Real Sociedad imao u prvom poluvremenu. Drhtao je gol, a i stadion."



Ostale Vijesti