Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Pogled na Vatreni listopad: Protiv Škotske pun Maksimir, put u Varšavu sve samo ne ugodan

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.09.24. | 08:00

Dobar rezultat iz Osijeka vjerojatno će značiti da će se za Škotsku u Maksimiru tražiti ulaznica više, a sukobi navijača sugeriraju osvetničke misije u Varšavi

Zlatko Dalić novi je susret sa svojim izabranicima zakazao za manje od mjesec dana. Reprezentacija će se najvjerojatnije okupiti u Zagrebu u ponedjeljak 7. listopada, pet dana uoči dvoboja sa Škotskom na Maksimiru. Nakon te utakmice ide se u Varšavu na uzvrat s Poljskom. I jasno je da će se u listopadskom ciklusu lomiti pitanje prolaska u četvrtfinale Lige nacija.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izbornik bi za tu utakmicu trebao imati puno bolju situaciju nego što je to imao za ovu akciju. Neki igrači bi se trebali vratiti nakon ozljeda, drugi ući u konkretniju formu. Imat će i gotovo tjedan dana potpunog mira i koncentracije na peglanje taktičkih detalja novog sustava igre. Uostalom, i sam Dalić je potencirao nakon Poljske priču kako se veseli brojci od šest treninga uoči Škotske u Maksimiru.

Za očekivati je da će protiv Škotske biti otvorene sve tri tribine Maksimira, kao i da će ona južna pripasti gostima koji su poznati po svojim masovnim odlascima na gostovanja. S rezultatom iz Osijeka, sasvim je izvjesno da će se tražiti karta više za Škotsku, a nemali je broj onih koji se spremaju u Varšavu tri dana kasnije.

Kapacitet koji domaćin mora ostaviti na raspolaganje za navijače Hrvatske jest nešto manje od tri tisuće ulaznica, ali ono što neformalno upozoravaju u HNS-u jest da dobrodošlica u Poljskoj sigurno neće biti na prihvatljivoj razini. Sukobi navijača u Osijeku zasigurno će ostaviti posljedice i utjecati na osvetničke misije domaćih navijača te je sasvim izvjesno da odlazak u Varšavu neće biti niti malo ugodan.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaVatreniHNSLiga nacija

Ostale Vijesti