Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Pjaca: “Prekrasan je osjećaj zabiti pred Sjeverom i slaviti s navijačima! Na uzvrat idemo sa samopouzdanjem, ali i respektom”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 23:42

Povratnik u redove Plavih zabio je svoj povratnički pogodak

Marko Pjaca načeo je Qarabag u Dinamovoj 3-0 pobjedi na Maksimiru za korak do Lige prvaka! Pjaci je to povratnički pogodak. Doduše, zabio je i Vardaru, ali je to bio prijateljski susret, tako da je ovo prvi službeni pogodak otkako je ovoga ljeta opet obukao plavi dres.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bilo je svega, puno šansi, puno golova. Mislim da možemo biti zadovoljni rezultatom s obzirom na to da je to prva utakmica u Europi ove sezone. Nažalost u zadnjim minutama je to moglo biti i veće, ali nije i moramo biti zadovoljni. Idemo na uzvrat, ali nikako ne podcijeniti jer smo vidjeti danas da su imali odlične šanse, ali hvala Bogu nisu ih iskoristili. Idemo s maksimalnim respektom tamo, odigrati dobru utakmicu i ostvariti Ligu prvaka."

Kako ste vidjeli taj prvi gol?

"Prekrasan osjećaj. Prva europska tekma, prvi šut nisam zahvatio onako kako sam htio, ali bila je dovoljno jaka da ju golman odbije, našao sam se na toj odbijenoj, zabio i nitko sretniji od mene da mogu zabiti pred punim Sjeverom i proslavit s navijačima"

Qarabag je imao dobre šanse, ali drugi i treći gol Dinama su ih slomili.

"Kada je pao drugi gol morali su se otvoriti, krenuti s više igrača prema naprijed, a to je nama otvaralo šanse iz polukontri i kontri. Nakon trećeg gola se to posebno vidjelo gdje smo mogli zabiti i četvrti i peti, nažalost nismo. S obzirom na to da su oni imali svoje šanse, mislim da možemo biti zadovoljni s 3-0. Oni su jako dobra momčad, odigrali su prošle sezone odlično protiv Leverkusena koji ih je dobio tek u posljednjim minutama. To dovoljno govori o njima."

Kako komentirate atmosferu na stadionu?

"Fantastično, stvarno. Prekrasan je osjećaj igrati pred ovakvim navijačima, ne samo danas, nego i protiv Šibenika, Istre... Oni su naš vjetar u leđa i dodatni motiv za što bolje izdanje na terenu."

Što je Dinamo podiglo iz one 'crne rupe' na početku drugog dijela?

"Mislim da je normalno da u utakmicama ne možeš uvijek držati isti nivo. Oni su kvalitetna ekipa koja je znala iskoristit taj neki naš možda mali pad, stvorili su šanse, ali hvala Bogu ali mi smo izmjenama podigli ritam igre, Kule je zabio dva gola i pobijedili smo 3-0", zaključio je Pjaca.




Tagovi

GNK DinamoQarabagLiga prvakaMarko Pjaca

Ostale Vijesti