Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Dinamov joker s klupe smanjuje euforiju: “Još nije gotovo, 3-0 je dobar rezultat, ali dojam je da smo mogli još”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 23:26

Dinamov napadač zabio je dva gola protiv Qarabaga, ali jako trezveno pristupa dosta ugodnom 3-0 rezultatu

liga U prvoj utakmici završnog pretkola nogometne Lige prvaka zagrebački Dinamo je na stadionu u Maksimiru svladao azerbajdžanski Qarabag sa 3-0 (1-0), a uz prvi gol Marka Pjace, u 75. i 80. minuti mrežu je zatresao još jedan zagrebački dečko Sandro Kulenović.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Odradili smo taj cilj koji smo si postavili pred utakmicu, a to je da postignemo prednost na domaćem terenu, tako smo se postavili od prve minute. Igrali smo stvarno dobro, stvarali šanse, međutim i Qarabag je pokazao da se radi o jako dobroj momčadi, bili su jako dobri prema naprijed, međutim, Neva je nešto vadio, nešto su oni promašili, idemo s prednošću na uzvrat, ali moramo biti svjesni da posao još nismo odradili."

Kako komentirate svoja dva gola?

"Drago mi je da mogu pomoći ekipi, kada mogu pomoći tad sam najsretniji."

Pohvalio je i navijače kojih je na Maksimiru bilo preko 14.000 unatoč dosta visokim cijenama ulaznica.

"To više nije nova priča. Oni su zadnjih 7-8 mjeseci u sve većem broju, to pokazuje i dolaznost protiv Šibenika po jako velikoj vrućini, sigurno da su nam vjetar u leđa i da nam jako puno znači. Kada padnemo u igri, oni nas dižu svojim navijanjem, velika im hvala."

Posao ipak još nije odrađen.

"Moramo biti svjesni da nije gotova priča. Prije svega se moramo koncentrirati na Goricu. Živimo od prvenstva, ono nas lansira u Europu pa ćemo tek onda razmišljati o uzvratu."

Jeste li očekivali ovakav Qarabag?

"Tako smo ih i analizirali. Trener je jučer najavio na press konferenciji da se radi o izrazito opasnoj momčadi, koja ima odlične ofanzivce. Nešto se pita i protivnika. Ne možemo očekivati da budemo svih 90 minuta dominantni, ali rekao sam, Neva je nešto obranio, oni su nešto promašili, mi smo svoje iskoristili, dojam je da smo mogli još, ali eto 3-0 je dobar rezultat pred uzvrat."

Hoće li biti mali žal za ovom posljednjom stativom?

"Vjerujem da neće biti presudno, sigurno da je žao, ali mi ćemo dati sve od sebe da i u uzvratu ostvarimo pozitivan rezultat", zaključio je dvostruki strijelac Modrih.



Tagovi

Sandro KulenovićGNK DinamoQarabagLiga prvaka

Ostale Vijesti