Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Opet se kuha oko Mišića: Dinamov veznjak sad je prvi 'pick' PAOK-a i velika želja trenera!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.07.24. | 08:00

Grčki prvak nije uspio dovesti igrača, koji je bio glavna opcija i trener Lucescu inzistira na iskusnom Dinamovom veznjaku

Može li se dogoditi da Josip Mišić napusti Maksimir? Iako na prvu to ne zvuči kao nešto realno, idućih bi dana, načuli smo iz kulorara oko Dinama, mogla doći ponuda, koja bi mogal aktualizirati priču oko transfera iskusnog veznjaka. A i grčki mediji u četvrtak navečer izvijestili su da Soualiho Meite, igrač Benfice, odbio ponudu PAOK-a i da se grčki prvak okreće - Josipu Mišiću!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Glasine oko Mišićeva povratka u PAOK nisu nove, traju već neko vrijeme, pričalo se i o ponudi od tri milijuna eura, koju je solunski klub bio spreman poslati u Maksimir. Međutim, prije neki dan grčki su mediji otkrili da pobornik Mišićeva povratka u PAOK nije gazda Ivan Savvidis, koji je Josipu zamjerio neke izjave po njegovu odlasku iz Soluna. Mišić je, naime, u jednom medijskom istupu svojedobno kazao da je napustio PAOK, jer klub nije bio korektan prema njemu dok je bio bolestan. Savvidis je, čini se, zlopmatilo, nije za Mišićev dolazak, međutim, stvari se, izgleda, opet mijenjaju. Meite je imao rok za odgovor na PAOK-ovu ponudu baš do četvrtka, odgovor je bio negativan i Meite, navodno, ide u Saudijsku Arabiju. Pa je ime Josipa Mišića ponovno postalo aktualno na Toumbi. Trener Razvan Lucescu obožava Mišića, uoči proljetnog uzvrata protiv Dinama rekao je da je Mišić glavni Dinamov igrač, motor i vođa na terenu, da ima poseban personality. Navijači su ga tada u Solunu dočekali pljeskom pri izlasku na teren, Mišiću, očito, nitko ne zamjera te izjave, svi žele njegov povratak u Grčku.

PAOK već idućeg tjedna počinje svoju europsku sezonu, u drugom pretkolu Lige prvaka protiv Borca iz Banja Luke, teško da se transfer može realizirati dotad, ali Grci vjeruju da bi Mišić, za odštetu između dva i tri milijuna eura mogao postati novi igrač PAOK-a do trećeg pretkola. Takvim informacijama oni barataju, a prema nekim drugim informacijama, PAOK bi Mišiću ponudio oko milijun eura godišnje plaće. Naravno, ako ponuda dođe u Maksimir, tada će glavnu riječ imati Dinamo, nekako nam zvuči nerealno da bi Modri sad pustili Mišića, jednog od stožernih igrača, za taj iznos, ali ako Gerci budu uporni, tko zna... Trener Lucescu inzistira na Mišiću, obožava njegov opus i idućih bi dana Grci mogli zaigrati 'presing' na Modrima. Naravno, ako se kontroverzni Savvidis ohladio od ljutnje prema Dinamovu veznjaku!



Tagovi

GNK DinamoPAOKJosip MišićLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti