Basel FC/X
Basel FC/X

Basel ipak 'pobijedio' Dinamo: Šotiček potpisao do 2028., Lokomotivi 2,8 mil. eura odštete

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.07.24. | 19:30

Dinamo ipak nije uspio dovesti zvijezdu Kranjčevićeve

Kao što je Germanijak prije nekoliko dana najavio, Marin Šotiček potpisao je za Basel! 19-godišnjak iz Lokomotive potpisao je četverogodišnji ugovor s Baselom, a prema našim informacijama, Lokomotiva će za transfer dobiti 2,8 milijuna eura odštete.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Marin je cijelu prošlu sezonu odigrao u najvišoj hrvatskoj ligi te skupio i nastupe. Ima odličan mentalitet, inteligentan je igrač s dobrom tehnikom i ima veliki razvojni potencijal. Jako smo sretni što je Marin odlučio prijeći u FCB i uvjereni smo da će nam pomoći da skupimo puno bodova", rekao je sportski direktor Daniel Stucki nakon odrađenog transfera, dok je sam Marin dodao:

"Kao i većina ljudi, poznajem Basel zbog njegove duge, uspješne povijesti i mnogih izvrsnih igrača koje je klub proizveo. Ali bio sam u kontaktu i s Adrianom Barišićem kojeg poznajem već iz hrvatske lige. Rekao mi je kako je sjajno igrati ovdje i koliko je klub profesionalan. Zato sam jako sretan što sam danas mogao potpisati za Basel. Sebe bih opisao kao brzog igrača koji voli igrati jedan na jedan i nadam se da ću moći pomoći momčadi sa što više golova."

Švicarski mediji objavili su u utorak navečer da je Basel dobio utrku s Dinamom za Šotičeka, ali on je još u srijedu bio na treningu Lokomotive, a već dan kasnije krenuo u Švicarsku i u četvrtak odradio priču u kojoj je Dinamo na kraju izvukao deblji kraj, budući da Šotiček i Lokosi nisu prihvatili ponude Modrih za mladog talenta. (eg)



Tagovi

GNK DinamoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Marin ŠotičekLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti