Pixsell
Pixsell

Ne vraća se samo Antolić: Još jedan bivši reprezentativac stigao na Kajzericu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.08.24. | 08:00

Za Hrvatsku je upisao jedan nastup.

Domagoj Antolić idućeg bi tjedna i službeno trebao postati novi igrač Lokomotive. Bivši kapetan Dinama i član hrvatske reprezentacije već neko vrijeme trenira na Kajzerici, ali neće nastupiti u današnjem (petak) nastupu protiv Šibenika budući da još, kako nam je i sam Čabraja rekao u razgovoru za Germanijak, iz Saudijske Arabije nisu stigli svi potrebni papiri za njegovu registraciju.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, za današnji dvoboj četvrtog kola konkurirat će - Denis Kolinger! Ovaj iskusni stoper (30) rodom iz Njemačke s profesionalnim nogometom započeo je u Zagrebu, a član Lokomotive bio je od 2016. do 2021. kada je prešao u danski Vejle kojeg vodi hrvatski trener Ivan Prelec. U dresu Lokomotive stigao je i do reprezentativnog poziva, zaigrao je u 2-1 pobjedi Hrvatske nad Meksikom (zanimljivo, napad Hrvatske u toj utakmici predvodio je dvojac Duje Čop-Ivan Santini koji će se večeras, na suprotnim stranama, sučeliti u jednoj utakmici HNL-a).

Kolinger je za Lokomotivu zabilježio 147 nastupa i zabio pet pogodaka, a početkom 2021. HNL je zamijenio Danskom. Igrač Vejlea bio je tri i pol godine, od čega je jednu sezonu proveo na posudbi u Cluju. U svibnju ove godine našao se na meti jednog danskog rasista.

Kolinger će danas teško krenuti u prvih 11, no očekuje se da će u narednim utakmica zauzeti mjesto vođe Lokomotivine obrane. Čabraja nam je u jučerašnjem razgovoru najavio još nekoliko dolazaka koji bi se trebali realizirati do kraja tekućeg prijelaznog roka... (N.R.)



Tagovi

Denis KolingerLokomotiva ZagrebNK LokomotivaSilvijo ČabrajaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti