Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Čabraja: „Tri prvotimca propuštaju Šibenik, Antolića detalji dijele od potpisa“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.08.24. | 16:00

Trener Lokomotive najavio nam je sutrašnji (petak) dvoboj protiv Šibenika u Kranjčevićevoj.

Već nekoliko puta pisali smo kako je Lokomotiva ostala bez šestorice prvotimaca s kraja prošle sezone (Čavlina, Bartolec, Kalaica, Marić, Bubanja, Šotićek, Kastrati), odnosno 11 prvotimaca u odnosu na početak prošle sezone (Tuci, Stojković, Kačavenda, Milićević).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Unatoč tome, Lokomotiva je prikazala dojmljivu igru u uvodnim prvenstvenim kolima u kojima je osvojila dva boda remiziravši s Hajdukom u Kranjčevićevoj (1-1) i Slaven Belupom u Koprivnici (2-2). Prvu pobjedu sezone Lokosi love protiv Šibenika ovog petka na domaćem terenu (20.00, MaxSport 1).

„Mi u svakoj utakmici lovimo pobjedu, ali do sada je još nismo ulovili. Stiže nam Šibenik koji je krenuo odlično, igraju jako dobro i izgledaju vrlo opasno. Očekuje nas teška utakmica“, jezgrovt, kao i obično, bio je Čabraja u razgovoru za Germanijak.

Uz sve odlaske iz kluba, Čabraja ima problema s izostancima u aktualnom kadru. Na prošloj utakmici, protiv Slaven Belupa, ozlijedili su se Feta Fetai i Jon Mersinaj, a još otprije za utakmice ne konkurira Marin Leovac.

„Fetai je dobio udarac te je morao izaći na poluvremenu zadnje utakmice. Mladog Mirka Suška (koji je zabio gol za 2-1, op.a.) izvadio sam iz taktičkih razloga. Ovo mu je prva prvoligaška sezona i još nije spreman za svih 90 minuta. Osim Fetaija, u petak neće biti Mersinaja i Leovca“.

Germanijak je u srijedu prvi objavio vijest kako se u HNL vraća bivši kapetan Dinama Domagoj Antolić. No, ex-hrvatski reprezentativac još uvijek nema pravo nastupa za Lokose.

„Antolić već neko vrijeme trenira s nama. Čekamo posljednje papire iz Saudijske Arabije kako bismo ga mogli registrirati. Detalji ga dijele od službenog angažmana“.

Do kraja prijelaznog roka u Hrvatskoj ostalo je još više od dva tjedna. Lokomotiva do tog 5. rujna aktivno traži pojačanja.

Pratimo i razmišljamo o novim igračima. Vjerujem da ćemo do kraja prijelaznog roka dodatno popuniti kadar s određenim brojem pojačanja“, rekao nam je za kraj Čabraja i time najavo nove dolaske u svlačionicu momčadi s Kajzerice.



Tagovi

NK LokomotivaLokomotiva ZagrebSilvijo Čabraja

Ostale Vijesti