Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Lokomotiva bez tri prvotimca lovi prvu pobjedu, Šibenik se nada nastavku dobrog starta

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.08.24. | 08:01

U prvom kolu 4. kola HNL-a susreću se Lokomotiva i Šibenik u utakmici u Kranjčevićevoj (20.00, MaxSport 1).

Lokomotiva je, nakon teškog poraza od Rijeke u prvom kolu, odigrala dvije jako dobre utakmice protiv Hajduka i Slaven Belupa, ali momčad Silvija Čabraje još uviječ čeka na prvi ovosezonski trijumf. S druge strane, Šibenčani su već dvaput slavili (Osijek i Slaven Belupo) i trenutno su četvrti, s tri boda manje od lidera Dinama koji ih je svladao upravo u posljednjem kolu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Lokomotiva se nakon uvjerljivog poraza od Rijeke u prvom kolu konsolidirala. U iduće dvije utakmice Čabrajini izabranici prikazali su dojmljivu igru, ali još uvijek čekaju na prvu ovosezonsku pobjedu...

“Mi u svakoj utakmici lovimo pobjedu, ali do sada je još nismo ulovili. Stiže nam Šibenik koji je krenuo odlično, igraju jako dobro i izgledaju vrlo opasno. Očekuje nas teška utakmica“, rekao je Čabraja i najavio kako danas neće moći računati na tri igrača koji bi se vjerojatno pronašli u udarnih 11 – Jona Mersinaja, Marina Leovca i Fetu Fetaija. Domagoj Antolić, koji neko vrijeme trenira na Kajzerici, još uvijek nema pravo nastupa…

Mario Carević nada se nastavku dobrih rezultata na otvaranju povratničke sezone HNL-a.

“Svjedoci smo zadnjih sezona kakva je Lokomotiva. Dobri, motorični, agresivni, igraju specifičan nogomet pa je i velikim momčadima teško protiv njih. Mi smo se dobro spremili. Vjerujem u svoju momčad, tamo ćemo pokazati gard”, rekao je Mario Carević.

U udarnih 11 Šibenika vraća se Ivan Santini koji je zbog taktičkih razloga propustio susret s Dinamom. No, Carević neće moći računati na ozlijeđene Ikera Pozu i Ivana Delića koji je zbog ozljede zlogba napustio susret s Dinamom već u 13. minuti.

Lokomotiva je obavijestila svoje (i tuđe) navijače kako se ulaznice u prodaju puštaju danas (petak) s početkom u 18.30. Cijena ulaznice za tribinu zapad je 15 eura, a za tribinu istok 10. Ulaz je slobodan za djecu mlađu od 12 godina.

Glavni sudac utakmice bit će Mateo Erceg iz Benkovca, pomagat će mu Alen Jakšić iz Splita i Ivan Mihalj iz Velike Gorice. U VAR sobi sjedit će Ivan Pajač i Marjan Tomas.

Mogući sastavi:

Lokomotiva (4-2-3-1): Šubarić - Karačić, Živković, Markanović, Žilinski - Smakaj, Baždarić - Sušak, Mudražija, Goričan - Čop

Šibenik (4-2-3-1): Đaković - Perić, Agyemang, Punčec, Žuta - Roca, Bakić - Kolega, Majić, Božić - Santini



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLLokomotiva ZagrebNK LokomotivaSilvijo ČabrajaMario CarevićNK Šibenik

Ostale Vijesti