Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Carević: „Želimo pokazati gard, a utakmica protiv Dinama bila nam je škola“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.08.24. | 15:00

Šibenik u petak gostuje u Kranjčevićevoj kod Lokomotive u sklopu 4. kola HNL-a.

Nakon tri kola nove sezone HNL-a Šibenčani drže sjajno četvrto mjesto sa šest osvojenih bodova. Nakon dvije pobjede u uvodna dva kola, Narančasti su u prošlom izgubili kod Dinama 0-3. Sada se ponovno vraćaju u Zagreb, na megdan Lokomotivi koja nakon tri kola ima dva osvojena boda.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Svjedoci smo zadnjih sezona kakva je Lokomotiva. Dobri, motorični, agresivni, igraju specifičan nogomet pa je i velikim ekipama teško protiv njih. Mi smo se dobro spremili, ja vjerujem u svoju momčad, tamo ćemo pokazati gard", najavio je utakmicu trener Šibenika Mario Carević i naglasio kako je, unatoč porazu, zadovoljan predstavom svoje momčadi protiv jakog Dinama.

"Oni su odlični u tranziciji i otvaranju međuprostora, ali njih smo sada zaboravili. Kada isprobamo svaku ekipu u ligi, tad ćemo znati s kojom bi trebalo igrati otvoreno, s kojom zatvoreno. Posao trenera je procijeniti protivnika".

U tom dvoboju šibenski strateg ostavio je Ivana Santinija na klupi za pričuve, no u 12. minuti utakmice teren je morao napustiti Ivan Delić kojeg, kao ni Ikera Poza, neće biti u petak u Kranjčevićevoj.

"To nam je škola. Ne znam jesu li promašaji rezultat dojma Maksimira na igrače, ali oni su prvi put igrali takvu utakmicu. Te utakmice protiv najboljih ekipa u budućnosti će nam biti puno lakše. Cilj nam je korigirati negativne stvari i graditi na onim pozitivnim".

Na konferenciji za medije sudjelovao je i Ognjen Bakić, mladi reprezentativac Crne Gore.

"Atmosfera u ekipi je odlična. Kako je šef rekao, očekuje nas teška utakmica, Lokomotiva je brza i borbena. Što se tiče ambicija, zato sam i došao u Šibenik. Zahvalan sam treneru zbog prilike i to želim vratiti na terenu", rekao je.



Tagovi

NK ŠibenikMario CarevićLokomotiva ZagrebNK LokomotivaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti