REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

Modrić: “Na Euru su nam očekivanja velika i to s pravom!”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.06.24. | 21:35

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije pred kamerama Nove TV nakon pobjede nad Portugalom u 'generalci' za Španjolsku s kojom Vatreni startaju u skupini B Europskog prvenstva 15. lipnja

Hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je u Lisabonu u subotu popodne povijesnu, prvu pobjedu nad Portugalom. Za 2-1 su zabili Modrić (8.) i Budimir (56.), a za domaće izjednačio Diogo Jota (48.).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pred mikrofon Marka Šepata s Nove TV prvi je stao kapetan Luka Modrić.

“Odigrali smo jako dobru utakmicu, napokon pobijedili Portugal, možemo biti zadovoljni kako je propšla ova proba za Euro. Doslovce otpočetka do kraja smo dobro igrali, kompaktno, sprovodili sve što smo se dogovorili. Lijepa je ovo pobjeda, dat će nam dodatno samopoudanje za Euro”, kazao je Maestro, koji je u svom 175. nastupu zabio svoj 'jubilarni' 25. pogodak u nacionalnom dresu.

Nova lica? Pongračić je startao, ostali koji su ušli s klupe također su bili dobri…

“Definitivno! I Marin i svi dečki koji su ušli u drugom poluvremenu su pokazali da su zasluženo tu, ne treba pojedinačno nikog izdvajati. Odigrali smo na visokoj razini, što i treba napraviti da bi se pobijedio Portugal. Ti svi igrači su budućnost Hrvatske, to su danas pokazali, svijetla je budućnsot pred nama.”

Na današnji dan 2008. Godine Luka je debitirao na Euru te također zabio s bijele točke za 0-1, također protiv reprezentacije domaćina, tada Austrije.

“Nisam znao za taj podatak, lijepo da se ponovio gol iz penala kao pritv Austrije. Na ovom Euru očekivanja su nam velika i to s pravom, jer imao jako dobru momčad, odličnu atmosferu, imamo volje i elana da odigramo pravi Euro. Svjesni smo očekivanja javnsotsi i naših navijača, nadamo se da ćemo biti pravi kao danas. Izvuči dobre stvari iz ove utakmice, loše paziti da ne ponovimo te nastaviti ovako pobjeđivati”, poručio je Luka Modrić. (G)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaPortugalska nogometna reprezentacijaEuro 2024

Ostale Vijesti