Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Jakirović sprema iznenađenje, Pjaca u napadu, Sučić otpao zbog viroze

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.09.24. | 18:45

Dinamov trener planira na Allianz Arenu poslati sastav, koji još nije igrao zajedno

Sergej Jakirović pokušat će iznenaditi Bayern, za Allianz Arenu priprema jednu novost u sastavu. Naime, Dinamov trener prvo je prelomio da će zaigrati u formaciji 3-5-2, odnosno, bit će to više 5-3-2 ili čak 5-4-1. A iznenađenje se krije upravo u napadu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, ako se nešto ne promijeni u zadnji trener, Dinamo će igrati u sastavu: Nevistić - Pierre-Gabriel, Ristovski, Theophile, Mmaee, Ogiwara - Mišić, Rog, Baturina - Pjaca, Petković. Japanac Ogiwara također je novo ime u momčadi, nije se očekivalo da će zaigrati u ovoj utakmici od prve minute, dok bi Pjaca uz Petkovića trebao biti najveća opasnost za Bayernovu obranu. Imat će Pjaca i zadatak malo više pomagati u obrambenim zadacima, bit će, rekli bismo, malo vezni, malo napadač. Ideja da istovremeno pojača sredinu terena, ali i uz Petkovića pomogne u zadnjij trećini. Zanimljivo, prije devet godina protiv Bayerna na istom stadionu Pjaca je imao slučnu ulogu, tada je bio jedini, istureni napadač.

Marko Rog, po svemu sudeći, dobit će prednost pred Petrom Sučićem, ali razlog je, navodno, što je Sučić na dan utakmice imao nekih zdravstvenih problema pa su u stožeru procijenili da nije spreman za svih 90 minuta. A na kraju je i potpuno otpao, nije niti na klupi. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoLiga prvakaBayernSergej Jakirović

Ostale Vijesti