Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Istra 1961 produljila s kapetanom, ali se i rastala s trojicom igrača od koji je jedan bio standardan prvotimac

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 12:01

Nekoć su mnogi za njega govorili da je spreman za reprezentaciju, ali u tome su se ispriječile brojne ozljede.

Nakon što je Slavko Blagojević ovog petka i službeno potpisao produljenje suradnje sa Zeleno-žutima do konca sezone 24./25., ni 24 sata kasnije iz Pule dolaze vijesti kako su svoj ormarić u svlačionici na Aldo Drosini ispraznila trojica igrača.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

O odlasku Luke Bradarića već smo pisali, a sada su mu se pridružili Marino Bulat te Ante Majstorović. Potonji je u Puli ostavio uvjerljivo najdublji trag, prošle sezone bio je standardan prvotimac, ali nakon nešto manje od godinu i pol dana njegova ugovorna obveza je istekla, a nastavak suradnje nije dogovoren.

Podsjetimo, Majstorović je u Istru 1961 došao nakon ogromne kalvarije s ozljedama koje su ga prilično unazadile. U siječnju 2021. transferiran je iz Osijeka u SH Port za više od tri milijuna eura, ali zbog velikih problema prvo s jednim, a onda i s drugim koljenom, za kineski momčad nije odigrao ni minute!

U Pulu je stigao kao rekonvalescent, u sezoni 22./23. odigrao je samo tri utakmice, da bi onda u prošloj sezoni skupio čak 32 nastupa u zeleno-žutom dresu. Budući da je Majstorović bivši, a sve se glasnije priča i o mogućem transferu Marešića u Rijeku, lako je moguće da bi Tramezzani, koji prakticira igru s trojicom u posljednjoj liniji, uskoro mogao ostati na – dva stopera! Koski i Iovu svakako ostaju u klubu, ali čak i da od Marešićevog transfera ne bude ništa, Bjelanović će talijanskom stručnjaku sigurno morati osigurati neka nova rješenja u posljednjoj liniji.

Istra 1961 sezonu otvara najtežom mogućom utakmicom – protiv Dinama na Maksimiru (3. kolovoza, 19 sati), a tko će tada istrčati od gostiju biti u udarnih 11 ne zna ni sam Tramezzani. Tko zna, možda bude netko tko još uvijek nije član kluba. Takav ishod ne bi ni najmanje iznenadio… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Istra 1961Slavko BlagojevićAnte MajstorovićHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti