Robert Matić/hajduk.hr
Robert Matić/hajduk.hr

Hajdukova mlada nada donijela pobjedu protiv Posušja na samom kraju

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 20:22

Druga utakmica Splićana koja je bila zatvorena za javnost poslužit će Gattusu za sastavljanje popisa putnika za Sloveniju

Na Poljudu je odigrana druga u nizu pripremna utakmica, zatvoreni trening susret protiv Posušja nakon što su Bijeli prije nekoliko dana ugostili još jedan klub iz Premijer lige BiH, dobili Velež 3-0.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj put završilo je rezultatom 1-0, a strijelac je u završnicii bio Noa Skoko.

Nakon prvog dijela koji je završio bez pogodaka, Hajduk je u drugom dijelu stvorio nekoliko dobrih prilika, ali pobjednički pogodak stigao je tek pred sam kraj utakmice. Roko Brajković je lijepim driblingom probio stranu i ubacio pred vrata, a Skoko je pokupio odbijanac i pogodio iz blizine.


Hajduk - Posušje 1-0 (0-0)

Split. Trening utakmica. Pomoćni teren Poljuda. Bez gledatelja Sudac: Ante Terzić (Split).

Strijelac: 1-0 Skoko (89.).

Sastav Hajduka: Kalinić (od 30. Silić, od 60. Buljan), Moufi (od 46. Hrgović), Melnjak (od 46. Diallo), Prpić (od 46. Šarlija), Uremović (od 46. Skelin), Krovinović (od 46. Sigur), Capan (od 46. Jurak) , Kalik (od 46. Pukštas), Šošić (od 46. Brajković), Sahiti (od 46. Durdov), Livaja (od 46. Trajkovski).

Robert Matić/hajduk.hrRobert Matić/hajduk.hr

Bijeli su slobodni u nedjelju, a u ponedjeljak putuju u Sloveniju gdje će na Bledu boraviti do 10. srpnja. Ove dvije provjere poslužit će treneru Gennaru Gattusu pri sastavljanju popisa za putnika na kojemu neće biti Ivana Perišća jer je dobio odmor nakon Eura do 12. srpnja.

Tamo slijedi glavno uigravanje, odigrat će Splićani još četiri susreta, najprije u srijedu sa svojim partner klubom Kalcer Radomljem. Onda je 6. srpnja veliki test sa Šahtarom gdje će se Bijeli susresti s nekadašnjim svojim igračem, legendarnim reprezentativcem Darijom Srnom koji je sportski direktor Rudara iz Donjecka, a tamo je ulozi pomoćnog trenera Mario Stanić, brončani Vatreni, svojevremeno zadužen za struku na Poljudu koji asistira Marinu Pušiću.

Ima Hajduk još dvoboj s ukrajinskim Ruh Lavovom 9. srpnja, a ono glavno bit će u Grazu dan nakon toga kada će se susresti s Fenerbahçeom u kojemu je još uvijek Edin Džeko, dok je trener legendarni Jose Mourinho. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukPosušjePrijateljska utakmicaGennaro GattusopripremePoljudHrvatska nogometna ligaBiH Premijer ligaNoa Skoko

Ostale Vijesti